Звездин караван подршке обрадовао звездаше у Нишу, Лесковцу и Крушевцу

82

Јединствена акција „Од Звезде с’љубављу“ помаже члановима и ветеранима старијим од 65 година не само у Београду, већ и широм Србије. Данас се подела пакета наставила на југу Србије у Нишу и Лесковцу, а стигли смо да обиђемо и наше звездаше у Крушевцу. Радост овим члановима донеле су наше звездашице Анастасија и Тамара, док су пакете у Лесковцу и Нишу доносили Звездини бисери Стефан Цветковић, односно Стефан Митровић и Александар Илић.

Звездин аутобус наставио је да доноси радост и осмех на лица чланова старијих од година. У новом дану јединствене акције коју наша Црвена звезда спроводи у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“ наставила се и данас и то у више градова у Србији.

Прво су у раним јутарњим часовима осмехе и пакете својим суграђанима донели пред врата омладинци Црвене звезде Стефан Митровић и Александар Илић. Срећа Нишлија се пренела и на наше фудбалере који су помно слушали старије звездаше у бројним причама о славним тренуцима нашег клуба.

Морамо у животу радити и друге корисне ствари за клуб, а ово је управо једна од њих. Хвала Звезди на могућности да будем део ове сјајне хуманитарне акције. Срећан сам што сам обрадовао и помогао својим суграђанима. Задовољство је било обрадовати старије звездаше – рекао је Митровић.

Следећа дестинација у којој су се налазили наши најстарији чланови је Лесковац. Ту нас је сачекао Звездин бисер и садашњи првотимац наше филијале Графичара који је донео пакете, али и осмехе пред врата његових суграђана.

Утисци су одлични. Драго ми је што сам могао да помогнем људима у мом граду и који воле Звезду. Срећни су када је црвено-бели аутобус испред њихових врата. Добили су и поклоне, а то сам опоказује колико је Звезда велики клуб и како из године у годину то и показује – истакао је Цветковић.

Уместо наших првотимаца, пакете помоћи делиле су и наше девојке са канала „Звезда Кидс“ Анастасија Веланац и Тамара Поповић. Наше звездашице делиле су осмехе нашим члановима старијим од 65 година у Крушевцу где се и завршио, за данас, Звездин караван.

Претходни текстМилуновић: Ужелео сам се фудбала
Следећи текстПриче из историје – 25 година од 100. дербија