Бисери одушевили старије звездаше

56

После завршетка најдужег периода забране кретања у току Ванредног стања изазваног корона вируса, Звездин аутобус је наставио да посећује своје чланове и ветеране старије од 65 година. Овога пута пакете помоћи делили су црвено-бели омладинци Урош Благојевић и Никола Савић, а уз два уобичајена пакета поклонили су и по једно ускршње јаје сваком звездашу.

Јединствени подухват да у време ванредног стања првотимци и омладинци Црвене звезде доносе помоћ старијим звездашима на њихове адресе, настваљена је после четири дана паузе Брендирани аутобус нашег клуба, поклон Фондације за потребе Омладинске школе, овог пута ишао је широким булеарима на општини Нови Београд а старијим звездашима поклоне су доносили наши сјајни омладинци Урош Благоејвић и Никола Савић, који су остварили изузетне резултате у овосезонској Омладинској Лиги шампиона.

Наши бисери су са лакоћом стизали од врата до врата на великој београдској општини, а пре тога стигли су да се упознају и са легендама клуба Душаном Маравићем и Милетом Јовиним који су им упутили савете за даљи ток њихових каријера, али су их и похвалили због сјајних резултата. Две кесе поклона, један од клуба а друга са наменском робом обезбеђена уз помоћ бетинг партнера компаније „Моцарт“ стигле су на адресе бројних звездаша који су нашим момцима заузврат подарили осмехе.

Драго ми је када видим да неког пријатно изненадим. То видимо по њиховим лицима и реакцијама. Мислим да Звезда овом акцијом показује колико је велики клуб и да у овим тешким тренуцима мисли на своје чланове, поготово на оне најстарије којима можда и најтеже пада ово време у карантину – нагласио је дефанзивац омладинске селекције, Никола Савић.

Такође, сваки звездаш је добио и по једно ускршње јаје, како би се обележио и највећи хришћански празник.

Увек је лепо када обрадујемо звездаше у оваквим тешким временима, нарочито најстарије, јер они не могу да изађу из куће. Њиховом позиитвном реакцијом нисам био изненађен, очекивао сам да се обрадују јер су то људи који заиста воле Црвену звезду и јако ми је драго што смо направили и што сам учесник овакве акције – истакао је леви бек омладинаца Звезде Урош Благојевић.

Црвена звезда ће у наредним данима разносити пакете помоћи на адресе верних звездаша у Београду, али и Србији.

Претходни текстПриче из историје – Зоран Славнић
Следећи текстТомане: Срећан сам у Звезди