Посетите 3Д Звездин музеј, а останите код куће

130

Музеј Црвене звезде је чувар и сведок историје нашег клуба. Више десетина хиљада посетилаца кустос музеја Предраг Тркуља спроведе годишње приповедајући на 400 квадрата и 1.400 експоната о историји клуба, најважнијим трофејима, фотографијама, дресовима, заставицама… Стадион „Рајко Митић“ је затворен за посетиоце због ванредног стања, али наш музеј је отворен и можете га посетити преко наше апликације и уживати скоро као да сте у Љутице Богдана у причама које говори велики звездаш и глумац Александар Радојичић.

Када уђете на нашу апликацију, можете пронаћи одељак под називом „Музеј Црвене звезде“. Кликом на то поље улазите у 3Д верзију нашег музеја. Уследиће поздравна порука нашег глумца Александра Радојичића који ће вас у улози виртуелног кустоса спроводити до одређених места.

Кроз музеј се можете кретати сами кликом на пуслирајуће тачке, а да бисте разгледали довољно је да повучете мишем или прстом по екрану. Информацију о свим најзначајнијим трофејима које је наша Црвена зевзда освојила, можете видети кликом на сам објекат, видећете кратку сторију. Ако желите бржу навигацију кроз наш музеј, такође можете кликнути на иконицу „Мени“ у доњем десном углу вашег екрана.

Централни простор музеја заузимају трофеји Купа шампиона и Интерконтиненталног купа које је златна генррација освојила 1991. године. Ту су и трофеји од самог настанка клуба па до данас, бројни yанимљиви детаљи попут вечне листе Звездиних капитена, а да вам ми не бисмо открили баш све, „преселите се“ у 3Д верзију нашег музеја и уживајте.

Сигурни смо да ћете се и из фотеље још боље упознати са историјом нашег клуба.

Претходни текстЏудисти Звезде брину о својим најстаријим члановима
Следећи текстБабић: Карактером се све побеђује