Гаврић: Првенац посвећујем деди

49

Бисер Омладинске школе Црвене звезде и нови миљеник звездаша, Жељко Гаврић, синоћ је у утакмици 26. кола Суперлиге Србије против Напретка постигао дебитантски гол у црвено-белом дресу. Брзоноги офанзивац није крио задовољство поводом свог првенца, који је прославио на врло емотиван начин посветом свом недавно преминулом деди, који га је одвео на први тренинг.

Емотивно сам прославио погодак посветом мом преминулом деди. Нажалост, напустио нас је пре неколико недеља човек који је мене пратио од самог почетка, када сам са шест година почео да тренирам фудбал. Разболео се пре неколико недеља и није издржао. Био је велики навијач Црвене звезде и имао је велику жељу да ме гледа у првом тиму на лигашкој утакмици, и због тога ми је веома жао. Зато сам дебитантски гол посветио њему – нагласио је Гаврић.

Брзоноги офанзивац нашег тима пренео је утиске после још једне одличне партије коју је крунисао голом.

– Осећам се феноменално. Дуго сам маштао о првом голу у дресу првог тима Црвене звезде и то се напокон и остварило. Остаје жал што није било публике данас да нас подржи, једна од жеља ми је била да отрчим на север и тамо прославим погодак. Утисци су невероватни, диван је осећај остварити дечачки сан. Сигуран сам да би осећај био још бољи да су били ту и наши навијачи, али се надам да ћу им донети радост на првој следећој утакмици коју будемо играли пред публиком.

Сумирао је утиске и после утакмице са Напретком, а истиче да ће сарадња са Николићем донети још много голова.

– Као екипа смо одиграли добро, као и у претходним утакмицама. Када поред себе имаш сјајне саиграче и одличне фудбалере није тешко да уђеш у форму и будеш онај прави. Велике заслуге за моје добре партије иду и њима. Морам да истакнем и сарадњу са Вељком Николићем, већ дужи низ година играмо заједно, почев од омладинаца, преко развојног тима Црвене звезде, као и сада у првом тиму. Врло добро се познајемо, како на терену тако и ван њега, надам се да ћемо добро сарађивати и у наредним утакмицама, као и да ћемо постићи још много голова.

Изданак наше Омладинске школе верује да ће у наредном периоду његов тим показати још бољу игру.

Очекујем још бољу игру целог тима. Растемо из утакмице у утакмицу. Присвојили смо захтеве новог тренера Дејана Станковића, тако да очекујем нове победе. Ми функционишемо као једна велика породица, покузујемо да смо, како време пролази, све бољи, а верујем да ћемо још много тога показати. Наравно, главни циљ је дупла круна, а ми полако корачамо ка томе – подвукао је Жељко Гаврић.

Претходни текстНаставља се продаја улазница у хуманитарне сврхе
Следећи текстЗвезда незадржива у марту