Јовичић: Уз навијаче до бодова у Шапцу

99

Везиста Црвене звезде, Бранко Јовичић, од јануара се потпуно вратио у тренажни процес после повреде колена. Звездин “лав” истиче да је потпуно спреман и да једва чека повратак на терен, а нада се да ће наш клуб у Шапцу наставити успешну пролећну серију и победом над Мачвом направити нови корак ка титули.

Ниједно гостовање у Србији није лако. Међутим, ми смо Црвена звезда и сви тимови желе да се прикажу у најбољем могућем светлу против нас, понекад и пружају много више од својих могућности. То је на неки начин и добро, превасходно због квалитета фудбала. Гледамо само себе, играмо нападачки, не размишљамо толико о противнику, већ само о својој игри, тако да верујем да ћемо уписати нова три бода – уверен је Јовичић.

Популарни “Бакула” жељно исчекује повратак на терен.

– Тренирам од почетка припрема са екипом што ми је изузетно драго. На мени је да радим максимално, да будем фокусиран на терен, желим и морам да се вратим што јачи и спремнији. Очекујем да се што пре вратим на терен, ужелео сам се фудбала, и читавог тог амбијента пуне Маракане. На стручном штабу је да одлучим када је права прилика за то, ја увек дајем целог себе и пун сам самопоуздања.

Имао је поруку и за наше верне навијаче.

– Позив нашим навијачима није никад потребан. Они су ту за нас, прави 12. играч, и када побеђујемо, али и када резултат није на нашој страни. Без њих ништа не бих било овако лепо и многи успеси су подједнако и њихови. Верујем да ће нас подржати и у Шапцу, на једном тешком гостовању, као и да се заједно са њима радујемо новој победи..

Звездина “тројка” сумирала је утиске до сада урађеног, а истакао је да Звездина игра препознатљива по агресивности и нападачкој оријентисаности.

Поред резултата које смо постигли, сви су видели и да нам се коцепт игре променио. Почели смо да играмо агресивно, нападачки и на гол више, што ми и желимо да постигнемо, да Звезда по томе буде препознатљива. Видели смо и на дербију да смо у првом делу игре имали неколико прилика за гол, нисмо успели да га постигнемо, док у другом полувремену је било доста сецкања игре. Међутим, са друге стране напредујемо у сваком смислу на терену, тако да верујем да ћемо у свакој следећој утакмици бити што бољи и спремнији – подвукао је Јовичић.

Претходни текстДруги противник у дуплом програму – Макаби
Следећи текстЗвезда ТВ | Гобеља у Звездиној легији центуриона