Бабић и Лукић: Без страха против Мидтјиланда

145

Омладинци Црвене звезде ће сутра од 16 часова на стадиону ФК Вождовац дочекати данског представника у елитном јуниорском такмичењу, екипу Мидтјиланда, а изабраници Славољуба Ђорђевића ће пред собом имати још један тежак изазов у оквиру Лиге шампиона за младе. Са вером у себе, као и у сваком мечу до сада, приступиће наши омладинци.

Први асистент нашег јуниорског тима је нападач Илија Бабић. Фудбалер рођен 2002. године очекује сјајну подршку са трибина стадиона на Вождовцу.

Очекује нас можда и најтежа утакмица до сад, јер је Мидтјиланд одлична екипа. Свако од нас треба да да свој максимум како би остварили пролазак даље. Рецепт за то је да играмо тимски, као и до сада и да уђемо у меч без страха. Очекујемо добру атмосферу и леп фудбал. Надам се да ће трибине бити пуне и да ће навијачи бити наш 12. играч – истакао је Бабић.

Командант одбране наше омладинске селекције – Александар Лукић, очекује тежак меч, али верује у своје саиграче.

Биће тешко. Мидтјиланд није звучно име, али је одлична екипа. Имају добре појединце, али и тимски су сјајни. Све утакмице Лиге шампиона су тешке, али волимо да их играмо и да одмеравамо снаге са најбољим јуниорским екипама у Европи. Даћемо све од себе да будемо прави против Мидтјиланда и да обезбедимо пролазак даље – рекао је Лукић.

Уколико наш клуб елиминише данског првака на стадиону Вождовца, у четвртифиналу ће га дочекати победник сусрета између Ајакса и Атлетико Мадрида (меч у току). И тај меч је приликом жреба одређен да се игра у Београду а термини су 17. или 18. март. Полуфинала и финале ће се играти на завршном турниру од 17. до 20. априла у Ниону.

Осмина финала:

Уторак
Ајакс – Атлетико Мадрид
Аталанта – Лион (одложено)
Интер – Рен (одложено)
Бенфика – Ливерпул

Среда
Бајерн Минхен – Динамо Загреб 14ч
Црвена звезда – Мидтјиланд 16ч
Салцбург – Дерби 16ч

11. март
Јувентус – Реал Мадрид 16ч

Претходни текстДеца ометена у развоју гости Црвене звезде
Следећи текстЖикица Милосављевић нови тренер РК Црвена звезда