Звезда позајмила Васиљевића, Станковића и Крстовића

110

Црвена звезда је за пролећни део шампионата додатно смањила играчки кадар позајмицама тројице играча: голман Никола Васиљевић браниће у Раднику из Сурдулице, голман Александар Станковић у Напретку из Крушевца док је млади нападач Никола Крстовић појачао Графичар.

Стручни штаб српског шампиона проценио је при крају припрема у Турској да ће поменутој тројици играча бити потребна минутажа овог пролећа па се одлучио да их позајми до краја сезоне. С обзиром да голману Зорану Поповићу уговор истиче на крају сезоне, Васиљевић је приказао добар ниво форме у току турских припрема користећи шансу коју је добијао као алтернатива капитену Милану Борјану. У Сурдулици ће поново имати минутажу што ће свакако помоћи његовом развоју по повратку са позајмице. Слична је ситуација са Станковићем, јер дете нашег клуба поседује квалитет, али мора да брани како би достигао такмичарски ниво форме.

Млади нападач Никола Крстовић веома добро је радио на припремама, солидно је и играо на мечевима на којима је добијао шансу. Ипак, останком Ричмонда Боаћија, Милана Павкова и Томанеа, тешко би у пролећном делу првенства добијао неку значајнију минутажу. Он ће бити значајно појачање нашем развојном тиму Графичару у току пролећног дела Прве лиге Србије и сигурно адут више у борби за очување лидерске позиције, освојене после сјајне јесени.

Претходни текстОтказан последњи меч против Актобеа
Следећи текстШевченко подржао Звезду и Станковића