Конатар: Биће све како смо замислили

80

Млади Звездин дефанзивац Марко Конатар после ремија у четвртој припремној утакмици против Цеља истакао је да је задовољан својом партијом на данашњем мечу, као и да је ова утакмица била изузетно напорна јер су поједини фудбалери одиграли два меча у два дана.

Тешка утакмица, пре свега физички напорна. Екипа је дала све од себе, овај део припрема је тежак, ноге нису баш одморне. Ово је друга утакмица у два дана, неки играчи су играли и јуче и данас. Тешко смо проналазили простор да их угорзимо, они су имали густ дефанзивни блок. Остаје жал што нисмо победили, јер смо врло брзо по постизању поготка и примили гол који је на крају донео коначан резултат. Међутим, окрећемо се даље, имамо још доста тога да урадимо, тако да верујем да ће све бити онако како смо и замислили – нагласио је Звездин бисер.

У првом полувремену млади Конатар је играо левог бека, док је у другом имао другачији задатак на позицији десног штопера. Међутим, нашем фудбалеру није тешко да одговори на сваки задатак који стручни штаб стави испред њега.

Незгодно је било. Доста чудна позиција за мене, морао сам што пре да главу припремим за то. Ту сам да одговорим на сваки захтев шефа стручног штаба и увек ћу дати све од себе коју год позицију да играм. Млад сам, имам још доста да учим, али сам задовољан својом данашњом партијом, као и против Вардара. Значи ми свака похвала коју добијам, јер као и сваком младом играчу који се тражи, пријају лепе речи, нарочито од мистера Дејана Станковића – подвукао је млади Марко Конатар.

Претходни текстЦрвена звезда – Цеље 1:1 (0:0)
Следећи текстЦрвена звезда и ИДЕА поново обрадовали звездаше јуниоре