Првенство све ближе, Звезда све бржа

64

Фудбалери Црвене звезде одрадили су данас први од два тренинга на коме је одрађен део тактичко-техничке припреме за сутрашњи контролни меч против Лудогореца од 15 часова по српском времену уз директан тв пренос на Звезда ЗВ, званичном Јутјуб каналу клуба и Арениспорт.

Кондициони тренер Федерико Панонћини изненадио је играче новом занимљивом игрицом на активацији коју је одрадио у Фитнес центру хотела „Регнум“. Вежба са светлима које се пале и гасе имале су за циљ брзу рефлексну реакцију а наши фудбалери примили су је са одушевљењем. Она је „одрадила“ посао али и подигла атмосферу. Затим је уследио већ стандардни сет вежби загревања у коме су Панонћини и његови сарадници користили траке, препоне, копља.

Добро загрејани, фудбалери су по сунцу али јаком ветру прешли на техничко-тактички део тренинга под надзором тренера Дејана Станковића и његових сарадника. Кроз игру на скраћеном простору одређен је део рада који је обухватао брзи реакцију, добар пријем и дефанзивни пресинг. Из минута у минут захтев вежбе доносио је убрзање и на крају велики аплауз за квалитет одрађеног посла. Један број играча је са помоћним тренером Милошем Милојевићем одрађивао завршницу што је био и крај преподневног рада, десетог тренинга у Белеку.

Фудбалере Црвене звезде очекује сутра трећа тест утакмица у Турксој. Противник је бугарски шампион Лудогорец са којим је нап клуб одмеравао снаге како у такмичарским мечевима, тако и у пријатељским сусретима. Меч се игра од 15 часова по српском, односно 17 по локланом времену на терену Спортског центра „Регнум“ уз тв пренос на Звезда ТВ, званичном Јутјуб каналу нашег клуба и Арениспорт.

Претходни текстРаднички ДОО – Црвена звезда 3:1
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда мтс – Одлука о нерегистрованој утакмици што пре!