Осмеси на последњем Звездином тренингу на Пафосу

40

Изабраници Дејана Станковића одрадили су у јутарњим часовима последњи тренинг зимских припрема на Кипру који је подразумевао физички активацију пред утакмицу. Са задовољством и осмехом на лицу наши фудбалери завршили су једини тренинг за данас, а од 17 часова по локалном, а 16 сати по српском времену, их очекује и прва утакмица против Ариса из Лимасола.

После 10 дана проведених на Пафосу, наши првотимци одрадили су и последњи тренинг од доласка на Кипар. Напоран и марљив рад током прве фазе зимских прирпема завршен је, а данас од 17 часова по локалном, а 16 сати по спрском времену фудбалери Црвене звезде одиграће први контролну утакмицу против кипарског Ариса из Лимасола.

Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем неопходним за добру припрему самог физичког рада на терену. Уследила је и популарна шева. Фудбалери су били подељени у три групе заједно са помоћницима. Затим су се преселили на други део терена где су, уз надзор кондиционих тренера одрадили неопходну активацију са истрчавањима.

Потом је, тренер Дејан Станковић свој тим поделио у две екипе. Нашим фудбалерима је стручни штаб до најситнијих детаља објаснио тактичке захтеве за данашњи меч. Са задовољством и осмехом на лицу наши фудбалери завршили су једини тренинг за данас и упутили се ка хотелу на заслужени одмор.

Тренинзи у Пафосу су завршени, време је и за прву утакмицу у 2020. години.

Претходни текстПљусак убрзао Звездину игру
Следећи текстКК Црвена звезда и „OneTeam“ поново заједно на петом дружењу