Кадети у измењеном саставу почели са радом

159

Кадетска селекција Црвене звезде коју са клупе предводи талентовани стручњак Марко Неђић, окупила се у јутарњим часовима на теренима Омладинске школе. Са великим бројем промена и једним циљем – да сезону заврше као шампиони уз демонстрацију доброг фудбала на који су навикли све заљубљенике у црвено-белу боју.

Приказивали су кадети Црвене звезде сјајну игром током читаве јесени. Све то је испраћено резултатима, па су изабраници Марка Неђића први на табели са четири бода више у односу на вечитог ривала. Ипак, како је у млађим селекцијама Црвене звезде, приоритет развој играча, а не постизање резултата по сваку цену, тиму Марка Неђића прикључило се седам нових фудбалера, већином годину дана млађих од конкуренције.

Прикључили смо Китановића, Глушчевића, Бјелановића, Стојановиће и Јанковића из кадета Графичара, као и Маринковића који је 2005. годиште, што значи да смо се додатно подмладили. Интерес клуба је да се највише бавимо развојем и да играче што пре пребацујемо да играју са старијима, а момци које смо прикључили су били сјајни у нашем развојном тиму. Одморили смо се адекватно. Причао сам и са играчима пре окупљања и сви смо једва чекали да започнемо припреме. Сви знамо захтеве клуба, радимо већ три године заједно и нема изненађења. На пролеће очекујем нову Звезду, нову игру и верујем да ћемо имати много разлога за славље – истакао је Неђић на окупљању кадета.

Седморица фудбалера који су током јесени носили дрес црвено-белих кадета је захваљујући сјајним играма добило прекоманду у старију селекцију, односно омладинце нашег развојног тима Графичара. То су: Марко Ћопић, Урош Лазић, Вукашин Крстић, Андреј Ђурић, Владимир Милетић, Живан Рамовић и Богдан Петровић.

На првом тренингу кадетске селекције нашао се 21 фудбалер: Огњен Лукић, Урош Китановић, Стефан Маринковић, Виктор Радојевић, Матеја Глушчевић, Стефан Деспотовски, Давид Петровић, Павле Бјелановић, Душан Икановић, Лука Стојановић, Марко Стојановић, Јован Митуљикић, Никола Митуљикић, Марко Ћурић, Никола Станковић, Никола Кнежевић, Урош Бранковић, Димитрије Максимовски, Марко Лазетић, Марко Боровић и Немања Јанковић.

Кадети 19. јануара путују на врло квалитетан међународни турнир у Саудијску Арабију. Потом ће од 26. јануара до 18. фебруара тренирати у Београду, након чега одлазе у Охрид на седам дана, чиме се и завршава зимски део припрема за наше бисере.

Претходни текстПочиње продаја полусезонских карата!
Следећи текстЗвезда ТВ | Више од клуба