Звезда обрадовала малишане из „Антон Скале“

63

Фудбалски клуб Црвена звезда наставио је сарадњу са основном школом „Антон Скала“ у оквиру Солидаритy пројекта чији је главни циљ пружање помоћи угроженим категоријама друштва. Уз дружење и леп програм поделили смо им новогодишње пакетиће, као и чланске карте нашег клуба.

Неколико дана пред улазак у нову 2020. годину представници Црвене звезде обрадовали су малишане који похађају школу за образовање деце са аутизмом. Председник нашег клуба Светозар Мијаиловић обратио се присутнима и исказао задовољство због акције која се спроводи са оваквом врстом установе. Посебно одушевљење изазвао је некадашњи капитен и садашњи члан стручног штаба Црвене звезде Ненад Милијаш. Председник Мијаиловић и Ненад Милијаш сложили су се да у будућности очекују већи број акција са установама оваквог типа.

Велико ми је задовољство што се сарадња са основном школом „Антон Скала“ наставила. Желео бих да честитам запосленима на великом раду и труду који улажу у раду са децом. Малишани су данашњом приредбом показали да су једнаки са остатком својих вршњака. Посебно ми је драго што смо данас уручили 47 чланских карата и добили исто толико нових чланова Црвене звезде – истакао је председник Светозар Мијаиловић.

Присутима се обратила и директорка школе Наташа Селић Станковић.

Неописива је срећа наших ђака не само због поделе пакетића, већ и због посете младих фудбалера. Поред донације коју смо добили од Фудбалског клуба Црвена звезда и УЕФА нашој школи, данашња посета је још један диван гест. Сви ђаци су били веома заинтересовани за чланске карте. Захвалила бих се Црвеној звезди што нам је изашла у сусрет и поделила чланске карте не само ђацима, већ и члановима њихове породице и на тај начин нас прелепо изненадила у духу правих шампиона – закључила је Наташа Селић Станковић.

После недавне посете стадиону „Рајко Митић“, деца са посебним потребама овог пута уживала су у дружењу са нашим омладинцима и кадетима који су се потрудили да им улепшају последње дане у 2019. години. Ненад Милијаш заједно са младим надама нашег клуба делио је деци новогодишње пакетиће и чланске карте Црвене звезде. Малишани нису крили одушевљење због добијених поклона и посете Звездине делегације. Захвалност нашим представницима исказали су поклонима које су самостално припремили.

Фудбалски клуб Црвена звезда наставиће и у 2020. години са хуманитарним радом уз жељу да усрећи што већи број малишана широм наше земље.

Претходни текстАмериканац Пантер и званично појачао Црвену звезду
Следећи текстОтворен нови терен са рефлекторима у нашем регионалном центру у Шапцу