Традиционално новогодишње дружење ветерана

73

На крају ове 2019. године секција ветерана Црвене звезде организовала је традиционално новогодишње дружење са легендама клуба које се одржава већ годинама уназад.

Као и сваке године у просторијама ветерана одржава лепо дружење са легендама клуба. Празнично време наши најстарији чланови користе како би се окупили, сумирали утиске из године на измаку и направили планове за нове победе.

И ове године наши ветерани су окупили породице својих преминулих чланова, и на тај начин још једном показали да се старају о њима, да су у сваком тренутку спремни да помогну, као и то да Звездини фудбалери никада не могу бити заборављени.

Супруге Звездиних преминулих играча врло радо су се и ове године одазивале позиву. Помоћ им, наравно, много значи, али како истичу највредније им је време проведено са нашим некадашњим фудбалерима, препричавање доживљаја из младости и оживљавање сећања на оне који су били велики део Црвене звезде и који су оставили дубок траг у њеној богатој историји.

Новогодишњем коктелу присуствовао је и председник фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић.

Ми овде имамо дужност да бринемо о сваком човеку који је дао допринос и радио у Звезди, као и о његовој породици. Ово је сусрет који увек обнови сећања на људе који више нису са нама, а који су део Звезде. Такође, ово је и подсећање за младе да ће Звезда увек бити уз оне који су били део ње и који јој трајно припадају. Велика је част бити председник оваквог клуба – поручио је Мијаиловић.

Дружење наших прослављених фудбалера завршено је уз жељу да, после још једне фантастичне године, наредна буде још успешнија и да наша Црвена звезда настави да ниже успехе како у Европи тако и у домаћим шампионатима.

Претходни текстРезиме кадета – Лепота игре и голова
Следећи текстНовогодишњи коктел Омладинске школе