Звездини футсалери тријумфовали на хуманитарној турнеји за трогодишњу Ивану

61

Александар Вучић: Хуманитарни рад показатељ заједничке мисије „CarGo“-а и КМФ Црвена звезда

Футсалери Клуба малог фудбала Црвена звезда одиграли су серију хуманитарних утакмица за трогодишњу девојчицу Ивану Бјелогрлић, која има тумор на бубрегу, а за чије лечење ће новац наставити да се прикупља до Нове године.

Александар Вучић, председник Клуба малог фудбала Црвена звезда, истакао је након последње утакмице да је хуманитарна акција за малу Ивану заједничка активност којој су се придружили како би помогли у прикупљању средстава.

Веома сам поносан што сам постао председник најуспешнијег клуба који годину завршава без пораза и нерешеног резултата. Бићу још поноснији када Звездини футсалери буду препознати не само по победама на терену, већ и по животним победама. Заједно ћемо радити на томе да будемо ту за све људе, а на првом месту за све младе и онда када је најтеже – изјавио је Вучић.

Вучић је нагласио да је ово само прва хуманитарна акција чији ће део бити звездини футсалери и подсетио да је то још један показатељ заједничке мисије Удружења „CarGo“ и КМФ Црвена звезда.

Посебно морам да се захвалим домаћинима који су учинили наш боравак потпуним. Поред њих, Делије су увек ту, како да бодре свој клуб, тако и да нам помогну у нашој хуманој мисији, те стога њима дугујем посебну захвалност – закључио је Вучић.

Три утакмице хуманитарне турнеје одигране су у сарадњи и на позив клубова из Соколца, Невесиња и Источног Сарајева.

КМФ Црвена звезда тријумфовала је у све три утакмице и то резултатом 6:5 са КМФ Соколац, 4:2 са КМФ Невесиње и 6:1 са КМФ Танго.

Претходни текстИза југа Маракане – Кадети увек на гол више
Следећи текстЦрвена звезда мтс дочекује Олимпијакос