Стефан Пантовић напустио Звезду

71

Оперативни директор Црвене звезде Стефан Пантовић неће више радити у нашем клубу, а тим поводом преносимо вам његову изјаву:

“Поштовани звездаши,

Желим да обавестим Вас као и спортску јавност да сам у договору са руководством клуба одлучио да од нове године престанем да обављам своју функцију у ФК Црвена звезда.

Професионално сам растао уз клуб и давао највећи могући лични допринос у односу на околности у процесу враћања наше Звезде на стазе успеха на шта сам изузетно поносан.

Преко једанаест година рада у било којој средини, а нарочито у Црвеној звезди није мало и утолико ми одлазак теже пада. Ипак, време је за нове изазове у каријери о којима ћу правовремено обавестити јавност.

Као и до сада, свим срцем ћу навијати и радовати се победама нашег клуба у времену пред нама, а уверен сам да победе неће изостати као и остварење свих осталих зацртаних циљева.

Користим прилику да се захвалим свима почев од генералног директора Звездана Терзића који ми је омогућио да останем на месту на коме сам био приликом његовог именовања и поред кога је била привилегија радити, а тако и Светозару Мијаиловићу Този који је максимално подржавао напоре нас запослених да се клуб модернизује и који нас је подстицао да се клуб фокусира на чланство као основу за континуитет раста клуба.

Ово писмо не би било комплетно без помињања Драгана Џајића који нас је својом појавом и постављањем правих питања наводио да свакодневно имамо у виду највиша очекивања наших навијача на које нас претходни успеси клуба обавезују и на којима наше вредности почивају.

Нашим члановима, њиховим представницима у скупштини, ветеранима, свим запосленима као и многим осталим звездашима желим да се захвалим на истрајности коју су показали као и на поверењу и енергији коју су преносили на све нас у протеклом периоду. Уверен сам да ће се сви препознати без изузетка.

Такође, убеђен сам да ће се својеврсни преокрет који се клубу догодио у последњих неколико година препричавати генерацијама у будућности, али да сигурно неће успети да засени нове победе за које сам више него сигуран да ће уследити у будућности.”

Фудбалски клуб Црвена звезда жели много успеха Стефану Пантовићу у даљој каријери!

Претходни текстПораз у Бановићима у неизвесном финишу
Следећи текстИза југа Маракане – Кадети увек на гол више