Црвена звезда је јесењи шампион Србије!

257

Футсалери Црвене звезде победом у Врању обезбедили су јесењу титулу Прве футсал лиге Србије!

У дебитантској сезони црвено-бели су успели да стигну до првог места на табели на крају првог дела сезоне, и то непоражени, са максималним учинком након осам одиграних кола. Црвена звезда је савладала КМФ Врање 4:3 након преокрета у другом полувремену, двоструки стрелац је био Бразилац Талес, а Срђан Бркић и Бојан Поповић су по једном тресли мрежу Врањанаца.

Екипа из Врања је до ове утакмице била непоражена на свом терену, и имали су позитиван резултат након првих двадесет минута игре, водили и 3:1, али су црвено-бели показали зашто су лидери од прве утакмице шампионата Србије у малом фудбалу.

Већ у 16.минуту домаћа екипа је имала 3:1, Тасић је погодио два пута, Талес је био стрелац за Црвену звезду. На 3:2 је смањио Бркић минут касније за коначних 3:2, након првих двадесет минута.

У другом полувремену, преокрет су режирали Талес другим голом за друго изједначење – 3:3, а победу је донео Бојан Поповић у 28.минуту.

Црвена звезда је била ослабљења неиграњем репрезентативца и најбољег стрелца Страхиње Петрова, који је са Правним факултетом одбранио светску титулу на 5. Светском универзитетском шампионату у Пули.

Црвено-бели су имали велику подршку навијача у врањској дворани, са којима су заједно поделили радост на крају меча.

У 9.колу, последњем за ову годину, Звезда дочекује Нову Пазову.

ВРАЊЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:4 (3:2)

Врање, дворана: „Врање”. Гледалаца: 2.000. Судије: Александар Минић (Књажевац), Оливер Николић (Ниш) и Иван Станковић (Ниш). Стрелци: 1:0 Тасић у 2, 1:1 Талес у 8, 2:1 Додић у 9, 3:1 Тасић у 16, 3:2 Бркић у 17, 3:3 Талес у 23, 3:4 Б. Поповић у 28. минуту. Жути картон: Станојевић (Црвена звезда).

ВРАЊЕ: МИЛЕНКОВИЋ, ТАСИЋ, П. НИКОЛИЋ, ТРАЈКОВИЋ, П. КРСТЕВСКИ, Крстић, Додић, Димчић, Милосављевић, Стојковић, Димитријевић, М. Николић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ТАЛЕС, КОПАЊА, Станојевић, Б. Поповић, Рнић, Бркић, Роксић.

Претходни текст„Звездице“ пет од пет
Следећи текстЗвезда ТВ | Звезда освојила Брчко