Распоред утакмица и најава преноса млађих селекција

58

Црвено-беле бисере током викенда очекује дванаест такмичарских утакмица, а преносе наших омладинаца, кадета, као и Б тима Црвене звезде погледајте на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Изабраници Славољуба Ђорђевића су остварили још једну победу у Омладинској Лиги шампиона, чиме су се још више приближили „европском пролећу“, али сада их очекују нови изазови у првенству. Као лидери на табели у домаћем шамипонату дочекаће Трајал у понедељак у подне, када ће Пантовић, Радуловић, Бурмаз и остали наши таленти покушати да забележе још један тријумф у Омладинској лиги Србије, а обезбедили смо вам пренос на Звезда Кидс каналу. Јуниори Графичара ће такође одмерити снаге са једним крушевачким клубом, али Напретком, а утакмица је на програму у суботу од 11 часова.

Кадетска селекција црвено-белих дочекаће Вршац у суботу од 15 часова и 30 минута, а уколико нисте у могућности да уживо посматрате бравуре Лазетића, Милетића, Станковића и осталих црвено-белих бисера, обезбедили смо вам пренос на Звезда Кидс каналу. Тим Николе Ђуровића очекује неугодно гостовање у Краљеву, где ће наши таленти који носе дрес Графичара одмерити снаге са Кикером у суботу од 13 часова.

Сениорски тим наше филијале очекује тежак изазов, јер им у госте долази екипа Трајала у мечу који је на програму у суботу од 13 часова и 30 минута. Милију Жижића и његове пулене очекује нови изазов у трци за врх табеле Прве лиге Србије.

Изабраници Владимира Вучића дочекаће Локомотиву у суботу од 11 часова, док ће млађи кадети Графичара, у истом термину, али два дана касније гостовати Б тиму Вождовца.

Пионирска селекција Црвене звезде дочекаће у недељу од 9 часова Раднички са Новог Београда, а Шкобаљ, Сукачев, Светозаревић и остали таленти рођени 2005. године покушаће да остваре још једну победу и обрадују Срђана Бугарског. Пионири Графичара ће у суботу од 17 часова и 30 минута дочекати Локомотиву.

Млађе пионире Црвене звезде очекују два гостовања. А тим који са клупе предводи Милорад Вилотић гостоваће Интернационалу у недељу од 14 часова, док ће тим Бојана Маћешића гостовати Олимпику.

Црвено-беле петлиће очекује утакмица против БСК-а 1925 у суботу од 9 часова, док је утакмица најмлађе такмичарске селекције Графичара одложена.

Распоред утакмица:

Субота у 9 часова, петлићи- Црвена звезда – БСК 1925

Субота у 11 часова, млађи кадети- Црвена звезда – Локомотива

Субота у 11 часова, омладинци- Напредак – Графичар

Субота у 13 часова, кадети- Кикер – Графичар

Субота у 13 часова, млађи пионири- Олимпик – Црвена звезда Б.

Субота у 13 часова и 30 минута, ПЛС- Графичар- Трајал (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Субота у 15 часова и 30 минута, кадети- Црвена звезда – Вршац (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Субота у 17 часова и 30 минута, пионири- Графичар – Локомотива

Недеља у 9 часова, пионири- Црвена звезда – Раднички Нови Београд

Недеља у 14 часова, млађи пионири- Интернационал – Црвена звезда

Понедељак у 11 часова, млађи кадети- Вождовац Б. – Графичар

Понедељак у 12 часова, омладинци- Црвена звезда – Трајал (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Претходни текстЗвезда победом почела борбу за трофеј Купа Србије
Следећи текстЗвезда на корак од јесење титуле