Панков: Да останемо нерешива енигма у првенству

38

Фудбалере Црвене звезде у недељу од 14 часова и 30 минута очекује гостовање екипи Јавора, а штопер црвено-белих Радован Панков изнео је очекивања пред одлазак у Ивањицу.

Очекујем тешку утакмицу, Јавор је тврда екипа, играју у специфичном систему. Имам информације да је терен у Ивањици у добром стању, да га одржавају на прави начин и веома ми је драго да то чујем. Мислим да неће бити ни мало лака утакмица, али ми морамо сада да пребацимо фокус са Лиге шампиона на домаће првенство. Верујем да су испратили наше утакмице, нарочито дуел против Тотенхема. Морамо да им покажемо да дуели које смо играли у Лиги шампиона нису били прави однос снага и да докажемо још једном да смо квалитетна екипа – рекао је штопер црвено-белих.

Говорио је Радован Панков и о разлици у квалитета фудбала између Лиге шампиона и националног првенства.

Утакмица коју смо одиграли у среду против Тотенхема се игра на потпуно другачијем нивоу. Екипе као што су Бајерн и Тотенхем су претеденти за освајање Лиге шампиона. Изузетно је тешко играти против таквих клубова, док је направити добар резултат против њих феноменалан успех. Утакмица са Јавором је ту да покажемо да смо и даље нерешива енигма за све у националном првенству. У Ивањици морамо да одиграмо тврдо, концентрисано и да упишемо нова три бода. Уколико се укаже прилика било би лепо да направимо још већу бодовну разлику и да држимо на одстојању све испод нас – закључио је Панков.