Звезда памти Буњу!

62

Звезда никада не заборавља своје фудбалере, то је показала и на утакмици Лиге шампиона са Тотенхемом када су се звездаши сетили легенде црвено-белих и енглеског клуба – Горана Буњевчевића.

Легендарни Буња освојио је срца љубитеља Црвене звезде, а они га и данас памте. На полувремену утакмице четвртог кола групне фазе Лиге шампиона против Тотенхема одржана је церемонија у част некадашњег фудбалера нашег клуба који нас је напустио 2018. године.
Звездаши су са трибина на семафору испратили емотиван видео, радост Буње и његових саиграча након голова.
На Маракану је у полувремени изашао Дејан Станковић, најмлађи капитен у историји нашег клуба, имао је прилику да дели свлачионицу са популарним Буњом. У његову част, Станковић је за време петнаестоминутне паузе уручио дресове супрузи и ћерки Горана Буњевчевића, на којима се налази њијово презиме. На тај начин Звезда је још једном указала поштовање, захвалност за све што је Буња урадио у црвено-белом дресу и доказа да легенде никада не одлазе.
Станковић се са много емоција обратио Делијама. Присетио се свог саиграча, евоцирао је успомене на дане проведене у Звезди и захвалио се навијачима што су увек уз наш клуб.
После обраћања навијачима, запевао је познату песму „Добро знај“. Навијачи црвено-белих испратили су громогласним аплаузом присећање на Буњу и придружили се Станковићу настављајући стихове Звездине песме.

И полувреме у Лондону било је посвећено Горану Буњевчевићу. Ни у британској престоници нису заборавили магију коју је стварао на терену. Тада се Дарен Андертон, саиграч из Тотенхема, присетио Буње, поделио је са препуним трибинама сећање на њега. На тај начин још једном је указано велико поштовање.

Буњо, живиш!
Претходни текстДегенек – Све је у нашим рукама
Следећи текстХрабре црвено-беле поражене од лидера