Деца са посебним потребама гости Црвене звезде

42

Црвена звезда ће угостити неколико установа за децу са посебним потребама на утакмици Омладинске Лиге шампиона, у којој наши бисери дочекују Тотенхем на стадиону ФК Вождовац.

Наш клуб је увек показивао хуманост, а то је случај и сад када ће Црвена звезда угостити неколико различитих установа за децу са посебним потребама, на утакмици Омладинске Лиге шампиона против Тотенхема. Црвено-бели омладинци ће у среду од 16 часова дочекати клуб из Лондона на стадиону ФК Вождовац, а Пантовић, Радуловић, Бабић и остали наши таленти који куцају на врата првог тима, имаће верну публику у виду деце из установа која ће бити специјални гости Црвене звезде.

Гости нашег клуба биће неколико школа са посебним потребама, деца из свратишта, а неки ће чак из Ниша допутовати у Београду како би имали прилику да гледају бравуре наших талената.

Црвена звезда ће угостити: Установу за децу и младе “Сремчица”, Дом за ученике са оштећењем слуха, Прихватилиште за децу Београда, Центар за дневни боравак деце, омладине и одраслих лица ментално-ометених у развоју “Мара”, Основна школа “Антон Скала” за ученике са сметњама у развоју, Школа за оштећене слухом-наглуве “Стефан Дечански”.

Црвеној звезди је увек задовољство да показује хуманост и радујемо се томе што ћемо дочекати наше госте. Надамо се да ће уживати, као и да ће наши омладинци тријумфовати.

Претходни текстКарте за Омладинску Лигу шампиона у продаји
Следећи текстВулић: Даћемо све од себе