Милојевић: Навијачи, дођите да нас подржите

78

Црвена звезда ће у оквиру 14. кола Суперлиге Србије дочекати ТСЦ, у утакмици која је на програму у среду од 18 часова. Очекивања пред сусрет са тимом из Бачке Тополе, изнео је шеф стручног штаба црвено-белих Владан Милојевић.

Дочекујемо екипу која игра веома добро, има свој стил и не праве разлику између утакмица на домаћем терену и на страни. Они су хит првенства и добро су организовани у свим елементима игре. Изградили су модел који прате из кола у коло и велики број бодова су узели екипама које су на врху табеле. То је показатељ да треба да максимално приступимо сутрашњој утакмици. Очекујем занимљив и тежак сусрет. У тешком ритму утакмица смо, али од мојих играча увек тражим максималан приступ, а сигуран сам да ће тако бити и сутра. Спремни смо за дерби кола и позвао бих навијаче да дођу да нам помогну и да нас подрже – рекао је Милојевић и наставио да позитивно говори о нашем сутрашњем ривалу:

Они су позитиван пример у српском фудбалу. Упознат сам са спортским центром и са свим условима које имају у Бачкој Тополи. Веома је импресивно и честитам им на томе. Имају тренера Золтана Саба, који је дуго у домаћем фудбалу и који је правио сјајне резултате и са другим екипама. Сусрели смо се са њима прошле године и већ тада су наговестили потенцијал који имају. Сигуран сам да ће сада, са већим искуством у односу на 2018. годину, бити још опаснији.

Шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић, осврнуо се и на згуснут распоред који црвено-бели имају испред себе, као и на проблеме са повредама које муче поједине играче нашег клуба.

Имамо много тешких утакмица које нам следеће и неће бити лако. Распоред је згуснут, веома су неугодни противници, али моји играчи су упознати с тим и спремни смо за оно што нас очекује. Фокус јавности је везан за Лигу шампиона, али се не слажем с тим. Размишљамо само о наредној утакмици и она је увек најбитнија. Што се тиче здравственог стања мојих играча, ситуација је таква да се Родић још на утакмици против Радника жалио на бол, а за Боаћија ћемо још увек да видимо. Нисам сигуран да ли ће играти сутра, али биће спреман кроз неколико дана.

Црвена звезда је после одиграних 13 кола прва на табели са четири бода више од другопласираног Чукаричког.

На крају сезоне се подвлачи црта. Нико ништа није освојио у октобру и новембру, па нећемо ни ми. Има још да се игра, идемо коло по коло. Првенство је дуго, тако да не размишљамо о бодовној предности, већ само о ономе што нас чека. Људи планирају, а Бог одлучује – подвукао је Милојевић.

Претходни текстПопусти за чланове клуба и сезонце на карте за ЛШ
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда