Вукановић: Срећан сам због поготка

45

Црвена звезда је убедљиво савладала Радник (5:0) у оквиру 13. кола Суперлиге Србије, а прве утиске после завршеног меча у Сурдилици, изнео је Алекса Вукановић.

Напорно је било играти данас. После утакмице са Тотенхемом и тешког пута из Лондона нисмо имали времена за одмор. Утакмица са Радником уследила је веома брзо, међутим показали смо карактер и остварили убедљиву победу. Задовољан сам нашом реакцијом после утакмице против Тонтенхема и надам се да ћемо наставити са оваквом игром до краја сезоне –истакао је Вукановић.

Осврнуо се нападач црвено-белих и на напоран ритам утакмица играњем на три фронта.

Поред напорног ритма утакмица имали смо снаге да одиграмо добар меч данас. Када играте у Црвеној звезди морате бити спремни да играте утакмице на свака три дана. Имамо доста играча што нам је олакшало посао, како би се неки првотимци одморили и били спремни за наредне изазове – рекао је нападач црвено-белих.

Није крио задовољство Вукановић због поготка, којим је Црвена звезда увећала предност на 2:0.

Срећан сам због поготка. Павков ми је феноменално асистирао, ја сам добро истрчао и забележио још један гол у црвено-белом дресу. Значи ми што сам постигао погодак данас, веома је битно због самопоуздања. Честитао бих Родићу и Павкову на капитенској траци. Сви улажемо велики труд на тренинзима и користимо сваку прилику да се докажемо. Срећан сам што су моји саиграчи вечерас имали част да носе капитенску траку у нашем клубу– закључио је Алекса Вукановић.

Претходни текстМилојевић: Задовољан сам односом према игри
Следећи текстПавков: Трака посебна част