Борјан и Томане за рођендан: Жеља нам је успех у реванш

60

Милан Борјан и Антонио Томане по повртаку нашег тима из Лондона прославили су рођендане. Као и увек саиграчи су им припредили рођенданску торту, а наш двојац имао је једну жељу, да екипа обрадује звездаше у реваншу против Тотенхема.

Црвена звезда се вратила са гостовања Тотенхему из Лондона и наставила са напорним тренинзима, јер их већ у суботу од 15 часова и 30 минута очекује дуел против Радника у Сурдулици у оквиру 13. кола Суперлиге Србије.

Црвено-бели двојац Милан Борјан и Антонио Томане данас су са саиграчима просливила рођендане, а истакли су да обојица имају исте жеље, да Црвена звезда у реваншу са енглеском екипом покаже да има квалитет и оствари повољан резултат. Наш чувар мреже напунио је 32 године, док је португалски нападач напунио 27.

Канадски репрезентативац и Звездина хоботница срећан је поводом још једног рођендана прослављеног у црвено-белом табору.

Показали смо да можемо да се носимо са многим тимовима, а то смо урадили и синоћ против Тотенхема, међутим резултат је изостао. Пожелео сам најлепше жеље за Звезду у наставку сезоне. Надамо се да ће се поновити Ливерпул на Маракани , када смо такође изгубили у првој утакмици, а у другој исписали историју – истакао је Борјан.

Португалском нападачу и овосезонској придошлици ово је први пут да слави рођендан у нашем клубу.

Драго ми је што ћу обележити рођендан са својим саиграчима. Сигуран сам да ћемо се у будућности радовати лепим тренуцима са Црвеном звездом. Пожелео сам здравље себи и екипи јер нам је то оно најважније, као и да већ у реваншу покажемо да можемо до успеха – закључио је Томане.

Претходни текстЦрвено-бели дочекују Барселону
Следећи текстОтворен „Fan store“ Црвене звезде у дворани „Александар Николић“