Милојевић: Укњижена три бода

54

Шеф стручног штаба Црвене звезде пренео је утиске после победе над екипом Рада резултатом 3:1 у оквиру 12. кола Суперлиге Србије.

Честитао бих својим играчима на доброј утакмици и победи после паузе. Сама утакмица против полетног и младог Рада нам је представљала добар тест. Оно што смо тражили је да отворимо утакмицу раним голом што смо и урадили. Контролисали смо резултат, иако је после Радовог гола ушао мали немир у наш тим, трећим голом смо решили питање победника. Очигледно је да смо имали резултат, али смо поново дошли до ситуације да нам падне концентрација и то ћемо анализирати. Углавном задовољан сам победом, укњижили смо три бода и идемо даље – истакао је Милојевић.

Наш стратег је „промешао карте“ и на терен извео другачији састав, али је и похвалио противничку екипу.

Био сам у недоумици око тима који ће данас почети утакмицу. Доста играча се вратило са репрезентативних пауза. Хтео сам да их сачувам за утакмицу у уторак, а истовремено да пробамо нешто ново. Колеги Радојичићу желим све најбоље у даљем раду. Види се да су млада екипа и да добро раде. Радојичић је свакако трофејни тренер и верујем да ће млади играчи доста научити од њега – рекао је Милојевић и додао:

У будућности ћемо чешће играти са два шпица. Мислим да имамо веома квалитетне нападаче. Имали смо проблем са Боаћијем и његовом повредом, али очекујем га ускоро поново у тиму. Као тренер ми је драго што имам три феноменална шпица. Јесте другачија формација и покушавамо да играмо разноврсније, али за све је потребно време – закључио је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Рад 3:1 (2:0)
Следећи текстГобељић: Срећан сам због гола