Директни преноси на Звезда Кидс каналу

170

Наше таленте у току наредних дана очекују нови лигашки изазови, а преносе црвено-белих омладинаца, кадетске селекције Црвене звезде, као и Графичара, можете уживо да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Црвено-бели кадети ће након убедљивог тријумфа против Земуна дочекати Бродарац, када ће покушати да освоје нова три бода и задрже лидерску позицију. Утакмица је на програму у четвртак од 11 часова, а уколико нисте у могућности да уживо присуствујете мечу изабраника Марка Неђића, обезбедили смо вам пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинце Црвене звезде очекује гостовање Вождовцу. Изабраници Славољуба Ђорђевића ће у четвртак од 13 часова, покушати да тријумфују и направе сјајну увертиру пред европски окршај са Тотенхемом, а пренос сусрета са „змајевима“ можете уживо да гледате на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Преноси се завршавају утакмицом Графичара који ће у суботу од 15 часова дочекати Синђелић. Тим Милије Жижића ће покушати да пружи још једну добру партију, освоји нове бодове и остане у врху табеле Прве лиге Србије. Пренос наше филијале, такође, можете испратити уживо на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Претходни текстЗвезда и Железничар у борби за Суперкуп
Следећи текстЦрвено-бели гостују у Тел Авиву