Симић: Први пут сам четвороструки стрелац

42

Стрелац четири поготка на одложеној утакмици шеснаестине финала Купа Србије коју је Црвена звезда одиграла против екипе Трепче Вељко Симић изнео је утиске по завршетку тог дуела.

Првенствено сам срећан због остварене победе. Имали смо тежак пут јуче, али мислим да смо добро одговорили на све околности и приказали одличну игру. Постигао сам четири гола, срећан сам због тога али победа екипе је ипак на првом месту – рекао је Звездин крилни нападач и наставио:

Задовољан сам учинком на данашњој утакмици. Први пут сам постигао четири поготка на једном мечу, а четврти бих издвојио као најлепши. Била је то дуга лопта, добар пријем, али као што сам рекао најбитније је да смо остварили победу и пласирали се даље. Драго ми је што смо започели такмичење у Купу Србије на овакав начин, будући да је наша амбиција освајање титуле –истакао је Симић.

Осврнуо се четвороструки стрелац Црвене звезде и на момке који су прикључени из Омладинске школе првом тиму за ову утакмицу.

Доста нам значи данашња добра игра. Сигуран сам да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. За дуел са Трепчом прикључени су момци из Омладинске школе који су се сјајно уклопили. Све је функционисало како треба. Желео бих да им честитам на дебију и пожелим пуно среће у наставку каријере. Сада нас очекује неколико дана паузе која нам је и више него потребна, после јучерашњег пута и напорног темпа утакмица у претходном периоду, а затим се враћамо такмичењима на три фронта –закључио је Симић.

Претходни текстТрепча – Црвена звезда 0:8 (0:2)
Следећи текстМилојевић: Одлично издање целе екипе