Дегенек: Показали смо квалитет

41

Црвена звезда је савладала Напредак (1:0) у оквиру 11. кола Суперлиге Србије, а утиске са управо завршеног меча у Крушевцу, изнео је Милош Дегенек.

Имали смо превише шанси, погодили смо и стативу и пречку, а уз то је њихов голман феноменално бранио. Напредак није много нападао и утисак је да је требало да завршимо утакмицу још у првом полувремену. Незгодно је када је дуго резултат 0:0, расте притисак, али показали смо квалитет. Одиграли смо добру утакмицу, били смо креативни, имали велики број прилика, а гол у последњем минуту је дошао као награда за то. Први смо на табели и бићемо мирни током репрезентативне паузе – рекао је наш дефанзивац и додао да је ово била успешна недеља за Црвену звезду, алудирајући и на победу против Олимпијакоса (3:1).

Дегенек се осврнуо и на ситуацију из шестог минута када му је поништен гол због офсајда.

Нисам сигуран за офсајд, али мислим да није био. Жао ми је што није био гол, јер да смо тад постигли погодак, отворили би утакмицу на прави начин. Није битно ко је стрелац, важно је да Звезда побеђује. Марин је показао класу. Сви су очекивали да шутира преко живог зида, али је он искусно шутирао у голманов угао и решио питање победника – истакао је Дегенек.

Претходни текстСтајковац бронзани на самбо Президент купу
Следећи текстМарин: Овако се осваја титула