Гајић: Очекујем да наставимо низ

145

Црвена звезда гостује у недељу 6. октобра екипи Напретка из Крушевца у оквиру 11. кола Суперлиге Србије. Наш десни бек Милан Гајић изнео је очекивања пред овај дуел.

После европске утакмице и одличног резултата по нас, окрећемо се домаћем првенству које је остало наш приоритет. Очекује нас неугодно гостовање екипи Напретка, која може да изненади многе екипе. Нашем вечитом ривалу су откинули бод, тако да смо потпуно фокусирани на овај меч, јер нас очекује прилично тврда утакмица. Надам се да ћемо поновити игру као у претходне две партије у првенству, где смо ушли агресивно од првог минута и већ у раној фази меча решавали питање победника – истако је Гајић.

Доста је утакмица било у прошлих месец дана због згуснутог распореда, али наши фудбалери су потпуно спремни.

Нагомилало се доста утакмица у претходном периоду. Имамо гостовање Напретку за викенд, као и утакмицу Купа против Трепче и онда идемо на паузу. Ми смо професионалци који сваки посао прихватају на највишем нивоу, тако да мислим да није проблем што имамо такав распоред. Имамо велики тим, доста сјајних играча који могу да одговоре задацима нашег стручног штаба – рекао је Гајић.

Црвена звезда је у претходне три утакмица постигла чак 12 голова. Утакмица у Крушевцу је сјајна прилика да се настави са ефикасним партијама.

После дужег периода играмо онако како желимо, какав је наш стил. Наравно било би сјајно да наставимо и са ефикасношћу, али то долази временом и ми смо на правом путу. Очекујем да победнички низ наставимо у Крушевцу и донесемо ново славље нашим фудбалерима – закључио је Милан Гајић.

Претходни текстСа Приморском уз делимично присуство публике
Следећи текстНова радионица КК ЦЗ и спонзора клуба