Омладинци спремни за Олимпијакос

82

Омладинци Црвене звезде ће у оквиру најелитнијег такмичења за фудбалере до 18 година дочекати Олимпијакос. Утакмица је на програму у уторак од 16 часова на стадиону ФК Вождовац, а очекивања пред сусрет са грчким тимом изнели су Алекса Матић и Александар Лукић.

Црвено-бели јуниори након победе против бисера који се кале у нашој филијали Графичару (4:1), у добром расположењу дочекују сусрет са Олимпијакосом.

Очекује нас веома тешка утакмица против екипе која је сјајно физички припремљена и старија од нас. Марљиво се спремамо за утакмицу против Олимпијакоса, радимо детаљно на тактици и верујем да ћемо у уторак одиграти квалитетан меч. Наравно, Црвена звезда увек иде на победу и то је оно што сви у тиму прижељкујемо – истакао је Алекса Матић, везни фудбалер нашег тима.

Наши омладинци су у првој утакмици против Бајерна ремизирали (0:0), а прилику за историјски тријумф имаће у утакмици против тима из Грчке.

Поштујемо Олимпијакос, али верујемо у себе. Сигуран сам да ће утакмица бити динамична као и она у Минхену. Претходне недеље смо детаљно анализирали тим из Грчке и заједно са стручним штабом дошли до закључка о њиховом квалитету. Недостајаће нам Радуловић који је у претходној утакмици добио црвени картон, али верујем да ћемо и упркос томе успети да остваримо позитиван резултат – рекао је дефанзивац рођен 2002. године, Александар Лукић.

Улазнице за утакмицу која се игра у уторак од 16 часова на стадиону ФК Вождовац се могу купити само за западну трибину по цени од 300 динара. Карте су пуштене у продају, а уколико их нисте још увек купили, то можете учинити на следећим местима:

– Понедељак од 10 до 18 часова, благајна стадиона „Рајко Митић“.

– Уторак од 10 часова па све до почетка утакмице на благајни стадиона ФК Вождовац.

Дођите на утакмицу и подржите наше бисере у новом европском изазову.

Претходни текст„Звездице“ друге на турниру посвећеном јубилеју Радничког
Следећи текстСрбија влада Европом!