Звезда део акције „Чеп за хендикеп“

33

Црвена звезда је наставила традицију учествовања у хуманитарним акцијама и пружила помоћ Удружењу „Чеп за хендикеп“ и тиме дала допринос набавци ортопедских помагала особама са инвалидитетом широм Србије.

У петак је на стадиону „Рајко Митић“ одржана конференција за медије која је намењена промоцији хуманитарне акције „Чеп за хендикеп“. Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић поносан је што клуб може да помогне онима којима је то најпотребније.

– Још једна у низу хуманитарних акција које Црвена звезда приређује. Жеља нам је да и ова акција прође успешно и да бројност наше публике допринесе што бољим резултатима. Надам се да ће овај подухват помоћи онима којима је најпотребније, а верујем да ће Звезда имати велики допринос у томе – рекао је Мијаиловић.

Присутнима се обратио и Зоран Мартинов, оснивач организације „Чеп за хендикеп“.

– Веома нам је драго што нас је као организацију угостио тако велики клуб. Црвена звезда има могућност да прикупи огроман број људи на једном месту и тиме нам олакша прикупљање чепова, а са овом сарадњом ћемо успети да остваримо неке од циљева још брже него што смо планирали. Овом приликом желим да позовем све навијаче Црвене звезде и осталих клубова да се прикључе акцији, јер ништа не губе, а могу много да нам помогну. Још једном, велико хвала Црвеној звезди – поручио је Мартинов.

На терену Омладинске школе постављене су кутије где заинтересовани могу донирати чепове, а у будућности ће и пре сваке утакмице на улазу бити смештене кутије како би се што више навијача прикључило акцији. Кутије ћете моћи да пронађете и на неколико место на стадиону сваког дана.

Претходни текстМилојевић: Фокусирани смо на Мачву
Следећи текстНовим озвучењем на Мачву