У сусрет противнику – Мачва

36

Црвена звезда угостиће на стадиону „Рајко Митић“ шабачку Мачву у суботу 28. септембра у оквиру десетог кола Суперлиге Србије.

Чета Владана Милојевића у суботу наставља поход ка шампионској титули. После победе на крову тржног центра над екипом Вождовца, у госте црвено-белима долази Мачва из Шапца. Неугодан противник, који се налази на последњем месту на табели и тражи начин да поправи бодовни салдо.

Први меч између Црвену звезде и Мачве одигран је управо на нашем стадиону 14. октобра 2017. године, када је наш тим тријумфовао резултатом 4:0. Голове за црвено-беле постигли су Ричмонд Боаћи, Александар Пешић и Лука Илић. Уследио је дуел у четвртфиналу Купа Србије који је завршен нерешенин резултатом, али је после бољег извођења једанаестераца шабачки клуб прошао у даљу фазу такмичења.

Уследила су два меча која су завршена победом Црвене звезде истим резултатом 2:0 у Шапцу. Први од та два, одигран је 18. марта 2018. године, а голове у постигли Лука Аџић и Ел Фарду Бен, док су у другом, играном 28. октобра 2018. године, стрелци били Милан Павков и Душан Јованчић.

Последњи дуел одигран је на Маракани 30. марта ове године. Наш тим је тријумфовао резултатом 2:1, а голове су постигли Ричмонд Боаћи и Ел Фарду Бен.

Изабраници Владана Милојевића желе да наставе са победама у домаћем шампионату, а овај дуел против Мачве је лепа увертира за надолазећи меч са Олимпијакосом у Лиги шампиона.

Претходни текстНовим озвучењем на Мачву
Следећи текстУлазнице за омладинце у Лиги шампиона