“Отворен дан” у Београду

39

Црвена звезда ће организовати “Отворен дан“ у суботу на теренима иза југа Маракане, када ће малишани имати прилику да се тестирају под командом Звездиних тренера, као и да присуствују утакмици првог тима против Мачве. Окупљање заинтересованих дечака рођених од 2009. до 2012. године је у 16:30 код економата нашег клуба.

Након “Отворених дана“ у нашим регионалним центрима Зрењанину, Шапцу и Краљеву, у сарадњи са Пролетером, Фениксом и Аполоном, овог пута ће сви заинтересовани малишани имати прилику да се под командом Звездиних тренера опробају на теренима наше Омладинске школе.

Заинтересована деца рођена од 2009. до 2012. године треба да дођу код економата Црвене звезде у суботу од 16:30, и да са собом понесу опрему за тренинг (мајица, шорц, костобрани и копачке). Дечацима ће у првом делу тренинга бити тестиране моторичке способности, након чега ће играти фудбал.

Наш клуб наставља са традицијом организовања “Отворених дана” у оквиру којих сва заинтересована деца могу да тренирају под командом тренера наше Омладинске школе. Након што су “Отворени дани” у Зрењанину, Шапцу и Краљеву прошли успешно, одлучили смо да организујемо тестирање на теренима иза југа Маракане. Позивамо сву заинтересовану децу да дођу, да се друже са својим вршњацима и да се наметну за црвено-бели дрес – рекао је Владимир Цвјетићанин, координатор базе наше Омладинске школе.

Сви дечаци који буду дошли на отворено тестирање које организује Омладинска школа Црвене звезде имаће прилику да присуствују и утакмици првог тима против Мачве, која се игра у суботу са почетком од 19 часова.

Дођите, будите део Црвене звезде и остварите свој сан.

Претходни текстЗвездини бисери – Осам победа наших талената
Следећи текстМилојевић: Морамо да покажемо карактер