Све информације о претпродаји пакета карата за Лигу шампиона

69

У понедељак 9. септембра 2019. почиње претпродаја пакета карата за групну фазу Лиге шампиона која укључује све три утакмице које ће наш клуб одиграти на Стадиону „Рајко Митић“, против Бајерна, Тотенхема и Олимпијакоса.

Цене пакета карата су следеће:

Север: 12,000 динара,
Југ: 12,000 динара,
Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 24,000 динара,
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 30,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 30,000 динара,
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 36,000 динара,
ВИП запад: 60,000 динара,
ВИП 1: 90,000 динара,
ВИП Галерија: 90,000 динара.

Током прва три дана претпродаје, дакле у понедељак 9. септембра, уторак 10. септембра и среду 11. септембра 2019. карте могу купити само власници сезонских карата за ову годину не рачунајући власнике бесплатних и спонзорских сезонских карата који немају могућност куповине карата у претпродаји и на њих се не односи ниједна од овде наведених погодности. Породичне сезонске карте, укључујући носиоца и додатне карте за децу не третирају се као бесплатне и имају сва права која имају власници сезонских карата.

Свим власницима сезонских карата укључујући и породичне карте, аутоматски ће бити направљене резервације у систему за „њихова“ места у систему уз попуст од 50% на цену карте одређену за тај сектор.

Додатно, власници сезонских карата могу купити још два пакета карата по пуној цени уз остваривање приоритета за куповину карата у истом сектору за који важи сезонска карта, наравно са идејом да се омогући куповина пакета карата за места поред оног на које гласи сезонска карта где год је то могуће. Услед ограниченог капацитета, власници сезонских карата за сектор ВИП запад не могу куповати додатне пакете карата у том сектору.

Посебна погодност спремна је за најмлађе „сезонце“ који имају сезонске карте у оквиру породичног пакета (картице са сликом детета), који ће пакет карата за Лигу шампиона моћи да преузму бесплатно, уз пакет карата који купи власник сезонске карте, носилац пакета. Напомињемо да су ове карте персонализоване и да их за улазак на стадион могу користити само деца која су власници сезонских карата. Такође, бесплатне карте је неопходно преузети у истом моменту када пакет карата купује носилац пакета.

Власници сезонских карата резервисане пакете карата за своја места са попустом могу купити и путем интернета на сајту www.iticket.rs на сличан начин како је то било могуће за утакмицу против екипе Јанг бојс. Ово се односи и на бесплатне пакете за децу у оквиру породичних пакета. Детаљно упутство ће бити послато електронском поштом свим „сезонцима“ који су приликом куповине сезонске карте оставили своју адресу. Поменуте додатне пакете карата за власнике сезонских карата који се купују по пуној цени могуће је купити само на благајни стадиона. Наравно, могуће је купити резервисану карту на интернету а додатне карте накнадно, на благајни стадиона.

Сви власници сезонских карата имају право да промене сектор или трибину и задрже попуст на рачун сезонске карте уколико прелазе на сектор или трибину за које је цена пакета карата нижа од оне која важи за сектор за који важи сезонска карта. Ова промена могућа је само на благајни стадиона. Предуслов за ову промену је да у сектору у који се жели прећи постоје слободна места у моменту куповине па позивамо све власнике сезонских карата да током прва три дана изврше куповину пакета. Бесплатни пакети карата за децу на основу породичних сезонских карата могу бити издати само за секторе за које важи сезонска карта. Није могућа промена сектора или трибине за сектор или трибину за које је цена пакета карата већа од оне која важи за сектор за који важи сезонска карта.

Претпродаја карата за чланове клуба креће у четвртак 12. септембра и траје три дана, дакле у петак 13. септембра и суботу 14. септембра 2019. године. У овој фази један шалтер ће бити намењен власницима сезонских карата а сви остали члановима клуба.

Сви чланови клуба могу да купе један пакет карата за трибину по жељи, у складу са расположивошћу у моменту куповине уз попуст од 20%. Овај попуст се не односи на чланове клуба који поседују и сезонску карту јер они већ имају право да купе једну карту са попустом од 50%. Право прече куповине карата у фази претпродаје важи за све категорије чланства (Стандард, Јуниор плус, Јуниор) који су имали активно чланство на дан 4. септембра 2019. у 17 часова уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима.

Из техничких разлога, услед накнадно одобреног попуста, куповина карата за чланове клуба у претпродаји неће бити могућа преко интернета.

Све резервације и право прече куповине на начин како је то описано горе важе до краја дана у суботу 14. септембра 2019.

Преостала места на стадиону биће на располагању у фази слободне продаје која ће се одвијати на интернету на сајту www.iticket.rs а благајне стадиона за ту фазу продаје ће бити отворене најраније 16. септембра 2019.

Радно време благајне стадиона у обе фазе продаје (претпродаја и слободна продаја) је од 10 до 18 часова.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза и МастерКард што укључује и могућност плаћања на рате за кредитне картице Виза и МастерКард према условима одређеним од стране комерцијалне банке купца која је издавалац картице. Молимо купце који плаћају готовином да припреме тачан износ.

Плаћање на сајту iTicket могуће је картицама из система Виза, МастерКард, Маестро, АмЕкс и Дина. Купци који приликом онлајн плаћања користе кредитне картице Банке Интеза могу одабрати да пакете карата плате на највише три рате.

Куповина карата на благајни стадиона у фази претпродаје могућа је уз сезонску карту за текућу сезону као и нову чланску карту са три звездице и квадратним QR кодом испод података о члану на задњој страни картице.

Приликом продаје ће бити коришћени скенери за очитавање QR кодова са картица па је неопходно да купац има картицу код себе.

Један купац може купити до 4 пакета карата тако да је могуће понети чланске или сезонске карте пријатеља и купити карте за њих уз показивање копије личног документа власника чланске или сезонске карте. Као копија се признају копија на папиру или слика личног документа на мобилном телефону.

Током продаје пакета карата за Лигу шампиона Сервис за чланство ће радити са истим радним временом као и благајне стадиона.

Чланови клуба који су имали важеће чланство закључно са 4. септембром 2019. године у 17 часова а нису им раније издате нове картице могу их заменити бесплатно у Сервису за чланство. Чланови којима је већ издата нова чланска карта а потребна им је копија ради остварења попуста могу је добити по цени од 200 динара. Копију чланске карте може добити било које лице уз навођење броја чланске карте члана и показивање копије личног документа члана – на папиру или на мобилном телефону.

Имајући у виду поменути услов за остварење предности и попуста при куповини карата, Сервис за чланство ће до 16. септембра 2019 радити по измењеном режиму рада – учлањење у клуб као и обнова чланства ће бити могући али нове чланске карте неће бити издаване све до 16. септембра 2019.

Нове чланске карте у периоду 5 – 14. септембар ће бити издате само следећим члановима:

– Свима који су се учланили или обновили чланарину путем интернета пре 4. септембра у 17 часова по српском времену – картице ће бити испоручене на начин одабран при куповини.

– Свима који су се учланили или обновили чланарину у Ред Стар Шопу закључно са 4. септембром у 17 часова.

– Свима који су плаћање чланарине извршили општом уплатницом или уплатом из иностранства на којима је 4. септембар датум слања налога за плаћање.

– Свим члановима који су уплату извршили у периоду 1. јануар – 30. јун 2019 и којима је по том основу активна чланарина а који нису до сада преузели своју нову чланску карту.

– Малом броју чланова којима је из техничких разлога издата нова чланска карта са бар кодом уместо QR кода.

Свим осталим члановима, чланске карте ће бити припремљене за подизање почевши од 16. септембра. Члановима који су одабрали испоруку на кућну адресу приликом уплате чланарине, пошиљке ће бити послате током те недеље.

Приказ цена карата са попустом за власнике сезонских карата током фазе претпродаје:

Север: 6,000 динара,
Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 12,000 динара,
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 15,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 15,000 динара,
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 18,000 динара,
ВИП запад: 30,000 динара,
ВИП 1: 45,000 динара,
ВИП Галерија: 45,000 динара
Додатне сезонске карте за децу у оквиру породичног пакета: бесплатно

Приказ цена карата са попустом за чланове клуба током фазе претпродаје:

Север: 9,600 динара,
Југ: 9,600 динара,
Исток бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 19,200 динара,
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 24,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 24,000 динара,
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 28,800 динара,

У ВИП секторима стадиона није могуће остварити попуст на основу чланства у клубу.

Претходни текстЗвезда српском фудбалу доноси седам милиона евра
Следећи текстЦрвена звезда убедљива на представљању навијачима