Звездин Инстаграм најпраћенији на Балкану

35

Инстаграм профил фудбалског клуба Црвена звезда у току претходне недеље постао је најпраћенији налог на Балкану, престигавши Олимпијакос, који је држао прво место дуго времена.

Црвено-бели су на друштвеној мрежи Инстаграм достигли цифру од 331.000 пратилаца. Олимпијакос се налази одмах иза Звезде са 320.000, иако је грчки клуб дуго био на водећој позицији, али је Звезда после одличних издања у квалификационом циклусу Лиге шампиона преузела прву позицију. Треће место на листи заузима Олимпијакосов вечити ривал, ПАОК који на Инстаграму има 211.000 пратилаца. Динамо из Загреба, налази се на четвртом месту ове листе са 186.000 фанова, док се трећи грчки клуб, АЕК налази на петом месту са 144.000 пратилаца.

Велики успех који је остварио фудбалски клуб Црвена звезда после пласмана у Лигу шампиона другу годину заредом изазвао је додатно интересовање звездашке јавности, а цифра је само од меча са Копенхагеном скочила за 30.000 пратилаца. Материјал који се објављује на нашем Инстаграм профилу даје могућност свим навијачима Црвене звезде да буду упућени у клупске актуелности као и да први дођу до ексклузивних фотографија и видео садржаја везаних за клуб.

Уколико још увек нисте запратили наш Инстаграм профил, то можете учинити овде.

Претходни текстЗвездин камп у Чикагу
Следећи текстГобељић: Поносан на европску Звезду