Павков: Гол у важном тренутку

40

Након паузе због проблема са повредом на терен се на мечу седмог кола Суперлиге Србије Војводина – Црвена звезда (1:2) вратио голгетер Милан Павков и то у великом стилу.

Звездин шпиц је већ у 25. минуту, на одличну асистенцију Вукановића, зтресао мрежу домаћина и довео свој клубу вођство.

Важан тренутак на мечу, увек значи гол у првом делу игре. Сјајно је лопту повукао Милуновић, а потом Вукановић није био себичан. Захвалио бих му се на асистенцији, срећан сам што је он у одличној форми и надам се да ће тако да настави. Није било лако, Војводина је одлично стартовала сезону, али ми смо показали квалитет, жељу и након феноменалног гола Гарсије није било дилеме око победника – рекао је Павков и наставио:

Подршка у Новом Саду је, као и увек до сада, била феноменална. Наши навијачи и овог пута испунили су гостујућу трибину и још једном нам показали да су најбољи. Срећан сам када гол прослављам са њима.

Осврнуо се Звездин шпиц и на учинак своје екипе у Европи.

Ускоро нас очекује старт групне фазе Лиге шампиона. Нови противници и нови изазови су пред нама. Ми ћемо се припремати максимално фокусирано за све што је пред нама. Богатији смо за искуство из претходне сезоне, све што смо доживели у сусретима са најјачим европским екипама ће нам много значити. Радујемо се новим изазовима, показали смо у квалификацијама да имамо снаге, воље и квалитета и да нам је место међу најбољима – рекао је Павков.

Претходни текстСрећан 56. рођендан нашој Маракани!
Следећи текстПобеда Црвене звезде у првој припремној утакмици