Ерин Перпероглу за крај петог кампа „Буди и ти звездица“

65

Пети камп у организацији ККЖ Црвена звезда Комбанк „Буди и ти звездица“ на Малом Калемегдану завршен је синоћ предавањем Ерин Перпероглу.

На отвореним теренима КК Црвена звезда на Малом Калемегдану од 25. до 31.августа одржао се бесплатни камп у организацији ККЖ Црвена звезда Комбанк за девојчице рођене 2005. године и млађе, пету годину заредом у циљу додатне популаризације кошарке, а пре свега женске кошарке која доноси Србији велике успехе у годинама за нама, као и у текућој.

Током претходне недеље полазнице кампа су училе су од првог тренера ККЖ Црвена звезда Драгана Вуковића и тренера млађих категорија ККЖ Црвена звезда Ружице Карић и Немање Ненадића, а посебну драж је дало присуство гостију и промотера кампа.

Камп су отвориле првотимке црвено-белих, троструке узастопне шампионке Србије дружиле су се са полазницама кампа у недељу, понедељак, среду и наравно за крај кампа. Пионирке и кадеткиње ККЖ Црвена звезда од којих је већина прошла кроз камп су биле свакодневно присутне и евоцирале успомене на дане када су биле на месту садашњих полазница.

У среду је гост кампа био првотимац КК Црвена звезда мтс Немања Ненадић, који је поделио своја искуства и савете са најмлађима.

А гост изненађења за крај кампа била је освајач прстена WNBA Ерин Перпероглу, супруга кошаркаша Црвене звезде и великог љубимца навијача, грчког аса Стратоса Перпероглуа.

Осим о великом и богатом кошаркашком WNBA и европском искуству, Ерин Перпероглу је са знатижељним полазницама кампа поделила и веома корисне животне савете, а затим и одговарала на питања, уз наравно групно фотографисање.

На самом крају првотимке Црвене звезде Ивана Катанић и Милица Бојовић су поделиле сертификате полазницама, а све је то увеличано заједничком фотографијом и поздравом за крај кампа садашњих и будућих Звездиних звездица.

Осмеси девојчица и жеља за радом и напредовањем у њиховим почецима у игри под обручима показали су да је одрађен одличан посао током седмодневног дружења на месту где је кошарка настајала.

Видимо се и следеће године на Малом Калемегдану!

Претходни текстЗвезда ТВ | Жуле
Следећи текстРагбисткиње Црвене звезде шампионке Србије