Иза југа Маракане – Млађи пионири освојили Сочи

76

Изабраници Милорада Вилотића рођени 2007. године освојили су престижни „Хоупс куп“ у Сочију. Тренер Звездиних млађих пионира Милорад Вилотић истакао је да је задовољан играма његових пулена у Русији, као и да је екипа спремна за почетак првенствене трке.

Носимо у Београд врло позитивне утиске са турнира у Сочију. Пријатељи из Русије су се потрудили да се осећамо веома пријатно и да имамо савршене услове. Одиграли смо шест утакмица против најбољих руских екипа, све смо победили и по свим оценама заслужено смо освојили прво место – истакао је стратег Звездиних млађих пионира и посебно се захвалио његовим помоћницима Милораду Ђорђевићу, Николи Серпаку и физиотерапеуту Стевану Бељину.

Наши бисери су остварили феноменалну гол разлику од 33 постигнута и само два примљена гола. У полуфиналу и финалу су савладани Краснодар и Спартак из Москве, идентичним резултатом од 3:0. За најбољег играча турнира проглашен је Андрија Максимовић, а за најкориснијег фудбалера нашег тима Душан Макевић.

Ово није први пут да освајамо међународне турнире. Таленти из генерације 2007. су и до сада под вођством мог колеге Уроша Урошевића бележили феноменалне резултате и освајали престижне турнире. Реч је о врло талентованој деци којој предстоји много рада и труда како би једног дана исказала сав свој потенцијал, али сви у клубу верујемо у њих.

Деца која су освојила турнир у Русији су само део екипе коју предводи Милорад Вилотић. У Београду је остало осам фудбалера рођених 2006. године на које ће шеф стручног штаба моћи да рачуна за почетак првенства, а са којима је вредно радио Бојан Маћешић.

За првенсто ћемо бити појачани осморицом фудбалера рођених 2006. године. Задовољан сам припремама, урадили смо све што смо планирали и сада је на нама да то покажемо када крене лига. У овом узрасту деце је најбитније да се правилно ради на њиховом развоју и да их усмеравамо тако да једног дана буду играчи за први тим. Сваки нови тренинг је нова прилика за напредак, и могу да кажем да смо спремни за почетак првенства. Захвалио бих се Драгану Младеновићу, Николи Јелићу, као и Владимиру Цвјетичанину који нам обезбеђују све неопходне услове за неометан рад – завршио је Вилотић

Млађи пионири своје првенствене битке започињу у суботу од 9 часова када нам у госте долази екипа Вождовца.

Претходни текстСпоразумни раскид са Пауновићем
Следећи текстКарте за гостовање у Новом Саду