57. Интернационална регата „Војводина опен“

63

Наши млађи кадети и пионири успешно су завршили такмичење на 57. Интернационалној регати „Војводина опен“. Освојено је укупно 9.25 медаља и заузето је екипно треће место. То је уједно била и последња провера пред Државно првенство 21. септембра у Београду.

Први дан такмичења на Палићком језеру, веслачи Црвене звезде узели су бронзу у скифу за кадете (Василије Бојнић), бронзу у скифу за пионирке (Александра Крстић), сребро у четверцу скул за кадете (Василије Бојнић, Лука Лазић, Андреја Јевтић, Предраг Цветковић). Четврто место у скифу за кадете освојио је наш пионир Филип Милановић, а пето место Ђорђе Илић. Такође четврто место освојили су наши кадети (Виктор Поповић и Никола Љуна) у дубл скулу за јуниоре, као и наш најмлађи такмичар Милан Цветковић у скифу за претпионире.

Други дан такмичења на Интернационалној регати “Војводина Опен” веслачи Црвене звезде освојили су 6.25 медаља. У комбинованом четверцу скул за јуниоре наш веслач Боско Костић је убедљиво освојио златну медаљу. У дисциплини двојац без за кадете Предраг Цветковић и Андреја Јевтић освојили су сребрну медаљу док је наш други двојац у саставу Никола Љуна и Виктор Поповић освојио бронзу у дисциплини дубл скул за кадете сребрну медаљу су освојили Лука Лазић и Василије Бојнић, а четврто место заузели су наша комбинована посада Ђорђе Илић и Немања Граовац. У дубл скулу за пионире друго место заузели су Никша Вранеш и Ђорђе Лакицевић. Златну медаљу и прво место у скифу за пионире освојио је Филип Милановић и у последњој трци данашњег програма пионири у четверцу са кормиларом наша посада у саставу Вук Нектаријевић, Лазар Касиковић, Ђорђе лакицевић, Никша Вранеш и кормилар Александра Крстић су освојили сребрну медаљу. Дубл скул сениори четврто место Озрен Петровић и Никола Ђорђевић.

Претходни текстМиладиновић: Нека се историја понови
Следећи текстПети камп „Буди и ти звездица“