Симић: Лепа увертира за Јанг Бојс

47

Након узбудљивог меча на коме је виђено чак пет голова Црвена звезда однела је победу над Спортском 3:2. Стрелац другог гола на мечу истакао је да је то била битна победа, која је наставила успешан низ у првенству и на добар начин најавила сусрет у плеј-оф са екипом Јанг Бојс.

Врло важна победа за нас. Мој погодак био је плод добре акције. Прво је Крстовић дао лопту Томанеу у дубину, а затим ми је наш нападач одличним асистенцијом омогућио да постигнем гол. Гол је дошао у битном тренутку, иако није означио крај узбуђења на стадиону у Суботици. Показали смо да имамо снаге и јаку жељу за победом, што смо и материјализовали на крају утакмице – рекао је Симић.

Звездино фудбалери пуном паром припремају се за гостовање у Швајцарској.

– Очекује нас тежак меч у плеј-оф за Лигу шампиона, али надам се да ћемо се из Швајцарске вратити са повољним резултатом. Јанг Бојс је добра екипа, првак своје земље и прошлогодишњи учесник Лиге шампион, као и ми. Савладали су тада Јувентус у групи, што довољно говори о њиховом квалитету, али ми смо Звезда, никог се не плашимо и сусрет са квалитетним противницима нас додатно мотивише. Верујем да ће публика уживати у лепом и квалитетном фудбалском окршају.

Крилни нападач истиче да очекује одличну атмосферу у Берну.

Знамо да звездаша има свуда на свету, тако да верујем да ћемо имати фантастичну подршку и на гостовању. Показали се на свакој утакмици до сада колико нам подршка са трибина значи. Звездине песме чују се и у иностранству, тако да нема разлога да и овог пута не буде тако – закључио је Симић.

Претходни текстМатео Гарсија нови играч Црвене звезде
Следећи текстЗвездаши одабрали трећу гарнитуру дресова