Звезда непобедива, одбрана за понос

52

Првотимци и бисери Црвене звезде су актуелне недеље наставили са сјајним резултатима и уписали четити победе без примљеног гола.

Сјајан суботњи дан победом је отворила наша омладинска селекција која је погоцима Пиплице, Новаковића и Бурмаза савладала Спартак 3:0. Ученици Славољуба Ђорђевића стигли су тако до прве победе у првенству и четвртог бода у два кола уз само један примљен гол током 180 минута.

Прво славље у сезони остварили су и фудбалери Графичара победивши ОФК Жарково голом Марјановића из једанаестерца. Погодак дефанзивца донео је нашој филијали три бода па после два кола уз учинак од победе и ремија има гол разлику 1:0.

После два кола мирне мреже је и наша кадетска селекција. Изабраници Марка Неђића су поготком Лазетића у 11. минуту стигли до минималне победе над Спартаком и очували стопостотан учинак у Кадетској лиги Србије па после два сусрета имају шест бодова и гол разлику 5:0.

Кад се сумирају резултати три црвено-беле селекције талената долази се до импресивног податка да су Звездини бисери на шест утакмица непоражени уз само један примљен гол. Феноменалан учинак надовезао се на одличне партије првог тима који је такође нерешива енигма за ривале у домаћем првенству са три победе у исто толико кола уз гол разлику 6:0.

Верујемо да су победе три селекције које стасавају иза југа Маракане, уз тријумф првотимаца против Младости, лепа увертира у дуел са Копенхагеном, а да ће се низ изванредних резултата наставити у Данској пласманом изабраника Владана Милојевића у плеј-оф Лиге шампиона. Подсетимо, меч са прваком Данске за наш тим је карта за трећу европску јесен па би црвено-бели у уторак могли да допишу нову страницу клупске историје.

Гостовање Црвене звезде у Копенхагену заказано је за уторак од 20 часова.

Претходни текстЗвезда ТВ | Борјанових сто
Следећи текстВише од 100 Зрењанинаца учило од Црвене звезде