Милојевић: Вулићев гол преломио меч

20

Црвена звезда је у оквиру 4. кола Суперлиге Србије савладала Младост из Лучана резултатом 2:0, погоцима Вулића у 4. и Јевтовића у 45. минуту. После уписане треће победе у исто толико суперлигашких сусрета тренер нашег тима, Владан Милојевић истакао је да је задовољан игром својих фудбалера.

Видели смо Младост какву смо и очекивали. Имају своју концепцију и стил игре, знали смо то и пре утакмице. Слабији су нешто у односу на прошлу годину, отишли су Тумбасевић, Пејовић и Бојић који су били носиоци игре. Немам дилему да ће до краја прелазног рока да скоцкају добру екипу и поново да буду сигуран учесник плеј-офа. Ово су тешке утакмице, имам доста играча којима треба да дам шансу, заслужују је. Пожелео бих колеги Станићу пуно успеха у самосталном раду, а ми се окрећемо наредним изазовима. Најбитније је да смо остварили жељено и избегли повреде – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Стратег нашег тима се осврнуо и на то што је у данашњем тиму имао чак тројицу дебитаната, Петровића, Томанеа и Крстовића, као и на рани гол који је према његовом мишљењу преломио утакмицу.

Задовољан сам њиховим односом према игри, одиграли су онако како сам и очекивао. Његош је заиграо после два тренинга и показао се као да је годинама са нама, видели сте и Томанеа, и Крстовића који је будућност клуба. Тешко је играти против нас. Гол Вулића у уводним тренуцима утакмице је преломио. Ипак, држао се ривал, нападао, поссебно у другом полувремену, правили су нам проблеме Пешић и Сурака. Све у свему, лепа представа.

Милојевић је истакао да ће се до краја недеље знати ситуација око повреде Павкова, као и да верује у Боаћија.

Видећемо. Не сумњамо у медицину, али код спортиста је то мало другачије. Знаћемо више у недељу, не могу у овом тренутку прецизно да вам кажем. Боаћи је доста урадио за Црвену звезду. Сигуран сам да може много више и да кроз сталне разговоре и рад, може да буде онај Боаћи из прошлог мандата. Није заборавио да игра фудбал, и убеђен сам да ће доћи на свој ниво форме – завршио је тренер црвено-белих.

Претходни текстЦрвена звезда – Младост 2:0 (2:0)
Следећи текстВулић: Првенац из омиљене позиције