Звезда и Моцарт – најбољи уз најбоље!

54

Црвена звезда и компанија Моцарт потписали су петогодишњи спонзорски уговор и тако најавили успешну сарадњу два великана.

На конференцији међима су се обратили председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић и директорка компаније Моцарт Ковиљка Лончар.

Драго ми је да видим велики број новинара и да пред свима вама предстваљамо уговор који значи даљу подршку Црвеној звезди у настојању да предњачи у својим циљевима. Компанија Моцарт је једна од водећих у својој области. То је домаћа компанија што нас посебно радује. Ова сарадња ће створити могућност проширења пословања којима наш клуб тежи у будућности. Част нам је због сарадње са Моцартом јер Звезда увек жели да сарађује са најбољима – изјавио је председник Мијаиловић.

Директорка компаније Моцарт, госпођа Ковиљка Лончар није крила задовољство због сарадње са српским шампионом.

Веома сам поносна што након потписивања уговора са Фудбалским и Кошаркашким савезом Србије, потписујемо уговор и са Фудбалским клубом Црвена звезда. Овим потписом добијамо новог партнера и спортског пријатеља. Као што је председник Мијаиловић рекао, ово је само још један доказ да најбољи иду уз најбоље – закључила је госпођа Лончар.

Црвена звезда је добила ексклузивног бетинг партнера, лидера у својој области. Уверени смо да ће ово бити дуга и успешна сарадња.

Претходни текстЈанг Бојс потенцијални ривал Звезде у плеј-офу Лиге шампиона
Следећи текстМилојевић: Немамо чега да се плашимо пред својим навијачима