Обнова „севера“ могућа и у понедељак

50

Црвена звезда је одлучила да продужи рок за обнову сезонских карата за северну трибину, па ће најватренији звездаши и у понедељак моћи да дођу до улазнице по досадашњој цени.

Упркос чињеници да је овог лета оборен рекорд по броју продатих сезонских улазница, као и да је надмашен број продатих карата за сваку трибину појединачно, због податка да око 500 годишњих улазница за север није обновљено, звездашима је пружена прилика да још данас то учине по повољнијим ценама.

Цена обнове сезонске улазнице за северну трибину још сутра је 2.500, а већ у уторак сезонска карта за овај део стадиона биће 4.000 динара.

Од понедељка 5. августа све сезонске карте за остале трибине моћи ће да се купе по повишеним ценама, укључујући и ВИП сектор на западној трибини.

Цене карата су следеће:

Исток 7.000;

Запад 8.000;

ВИП сектор на западној трибини 20.000;

ВИП галерија 60.000;

ВИП 1 и Пет Звездиних звезда 120.000 динара.

Што се тиче породичних улазница, за западну трибину уз пунолетног носиоца пакета који плаћа цену сезонске за ту трибину доплаћује се 1.000 динара по детету, док се за источну трибину карте за децу не доплаћују. Породични пакет је ограничен на највише петоро деце млађе од 15 година.

Сезонске улазнице важе и за утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, коју наш тим игра у уторак против Копенхагена на Маракани, што значи да звездаши могу гледати вољени клуб и против шампиона Данске. То је још једна велика предност за сезонце, имају загарантовано место на Маракани на европској утакмици.

Такође, сезонске карте омогућиће присталицама црвено-белих да повољније гледају Звезду, јер ће већ кроз сустрет са Копенхагеном и утакмицом у плеј-офу исплатити пуну цену сезонске.

Обнова, као и куповина улазница могућа је у Звездином сервису за чланство на стадиону „Рајко Митић“ чије је радно време сутра од 10 до 19 часова, али и путем интернета, односно сајта iticket.rs.

Претходни текстКањас: Фокусирани само на своју игру
Следећи текстЗвезда добила ривале у квалификацијама за Лигу шампиона