Милојевић: Нема опуштања

19

Црвена звезда ће сутра од 18 часова у Финској одиграти реванш меч другог кола квалификација за Лигу шампиона, а пред гостовање Хелсинкију стратег нашег тима Владан Милојевић нагласио је да, упркос победи резултатом 2:0 у првом сусрету, његов тим још није завршио посао.

Припремали смо се за сутрашњи меч не размишљајући о првом сусрету и очекујем да тако и одиграмо. Рекао сам у Београду да је иза нас тек прво полувреме, одиграли смо 90 минута, а исто толико је пред нама. Не опуштам се и то не дозвољавам ни играчима. Било би погубно да у утакмицу уђемо као да је све већ решено – изјавио је Милојевић и додао:

– Желим да похвалим екипу Хелсинкија, шампиони су своје земље, клуб са богатом традицијом и у Београду су се представили на добар начин начин. Ривал поседује таленат, брзину и сигурно нам неће бити лако. Очекујем да одиграју другачије у односу на дуел на нашем терену.

Стратег Црвене звезде нагласио је да очекује другачију филозофију противника који је у првом сусрету све карте бацио на дефанзиву.

Хелсинки није био прави Хелсинки у Београду. Другачије је кад екипа игра пред својом публиком. Имају доста искусних, али и младих играча и сви дају максимум од првог до 90. минута. Две екипе су на терену, а увек се пита онај тим који наметне ритам. Пробаћемо да ми будемо ти, али видећемо како ће се све одвијати на терену.

Последњи тренинг заказан за вечерас разрешиће дилее по питању стартне поставе, али ће и бити прилика да се наш тим упозна са вештачком подлогом на стадиону шампиона Финске.

Марин је имао мали проблем, али је за сада све како треба. Видећемо до утакмице, преостаје још један тренинг. Последњи тренинг пред утакмицу уједно је и прилика да се прилагодимо на терен. Очекујем да се брзо адаптирамо иако није исто играти на вештачкој подлози и трави – рекао је Милојевић.

Претходни текстОдложена утакмица Вождовац – Црвена звезда
Следећи текстЗвезда тренирала у Хелсинкију