Иза југа Маракане – Резиме припрема кадета и омладинаца

27

Кадети и омладинци Црвене звезде претходне две недеље су провели припремајући се у Словенији за нове првенствене изазове, а први тест очекује их за нешто више од недељу дана против вечитог ривала.

Црвено-бели таленти рођени 2003. године ће после успешне сезоне у Кадетској лиги Београда и првог места под именом Графичар покушати да нставе низ успеха на државној позорници у црвено-белим бојама.

Изабраници Марка Неђића спремни су за изазове у Кадетској лиги Србије о чему сведочи стопроцентан учинак у четири досадашње провере.

Две недеље смо првоели у Словенији, по једну у Дравограду и Словењ Градецу. Искористили смо тај период да се фокусирамо на рад и максимално припремимо за изазове који следе. Одиграли смо четири провере, против Омладинаца Фужинара, Марибора, Велења и Муре, остварили смо четири пбеде уз гол разлику 27:2, а током тих дуела су сви играчи су добили пођеднаку шансу да се докажу. Предстоји нам у суботу контролна утакмица са Хонведом у Мађарској, а недељу дана касније и премијера у Кадетској лиги Србије – рекао је Неђић.

Премијера наше кадете очекује против вечитог ривала.

Познајемо противнике, лига је уједначена, састављена од осам клубова из Београда и још толико из унутрашњости. Мотивисани смо и спремни за онове изазове, како за дерби којим отварамо сезону тако и за цело такмичење. Од момака очекујем само да раде као до сад и да исто примене у утакмицама. Немам сумнеј у њих и сигуран сам да ће резултати доћи.

Са највишим амбицијама нову сезонму доекују и ученици Славољуба Ђорђевића који су претходне сезонебили кадетски прваци Србије. Селекција омладинаца сачињена од играча рођених 2001. и 2002. године такође ће кренути сезону са терена иза југа Маракане против црно-белих.

Најстарији Звездини бисери, попут кадета, радили су претходне две недеље у Словенији где су у три контролна меча остварили две победе и реми. Омладинци ће генералну пробу пред првенствене изазове имати предстојећег викенда а ривал ће им бити први тим ИМТ-а.

Претходни текстЈованчић: Добар резултат пред реванш
Следећи текстКарте за Раднички од петка у продаји