Нове бенефиције за Звездине чланове

33

Црвена звезда и Београдско драмско позориште потписали су уговор о сарадњи који доноси погодности свим члановима клуба.

Светозар Мијаиловић, председник Црвене звезде, и Југ Радивојевић, директор БДП-а, потписали су уговор по којем ће сви чланови Црвене звезде имати 10% попуста на улазнице за све представе Београдског драмског позоришта.

Црвена звезда и Београдско драмско позориште су готово вршњаци. Звезда је основана 4. марта 1945, а БДП 12. августа 1947. године и заједничко им је веома богата историја. Мишљења сам да врхунски спорт прелази у уметност, а уметност не би постојала без спортских постулата унутар онога што се ради. Од недавно сам на челу Београдског драмског позоришта, а као и црвено-бели имамо веома високе амбиције. Жеља нам је да поново постанемо лидер не само у Београду и региону већ да и кроз европске фестивале кућа врати ниво који је накад имала. Сматрам да су Звезда и БДП природни партнери јер су били и остали авангардна и креативна прича нашег друштва – рекао је Југ Радивојевић и додао:

Надам се да ће звездаши од октобра моћи у потпуности да уживају у нашим представама. Тренутно је у току мања реконструкција зграде, а за наредну годину су планирани и већи радови. Упркос томе, репертоар се неће прекидати и сви чланови клуба ће имати 10% попуста на наше представе које ће бити на изузетно високом нивоу. Истакао бих да два велика звездаша Милош Биковић и Андреј Кузмановић постају наши чланови тако да се и ми појачавамо у овом прелазном року.

Радивојевић је посебно нагласио сличност између спорта и позоришне уметности.

Има много сличности и још у студентским данима су нам професри говорили да редитељи морају да прате спорт јер улога редитеља и тренера је веома слична. Имате терен и позоришну сцену, трибине и гледалиште, много је емоција и сличности – истакао је Радивојевић.

Задовољство оствареном сарадњом није скривао ни Светозар Мијаиловић, председник Црвене зведе.

Ово је сарадња која ће омогућити свим љубитељима Црвене звезде да по повољним условима гледају врхунске представе. Са друге стране, култура као саставни део квалитетног живота мислим да ће допринети ужитку звездаша. Велики број глумаца и људи који су оставили дубок траг у позоришном и филмском животу су звездаши. Многим бардовима културе је Звезда била у срцу, а многи су били чланови управе Звезде од њеног настанка па до данас – рекао је Мијаиловић.

Попуст који су сви чланови клуба стекли данашњим потписивањем сарадње само је један у низу бенефита међу које спадају попуст у Ред Стар шопу, право прече куповине улазница за европске утакмице и право на куповину сезонске улазнице.

Претходни текстИван Тодоров угостио делегацију Црвене звезде
Следећи текстЗвезда бруси форму против Звездаре