Повратак Стефана Шапоњића у Звезду

81

Стефан Шапоњић, пивотмен, треће је појачање Црвене звезде у летњем прелазном року.

Шапоњић (22) изданак је Звездине школе из генерације 1996 и после пет година поново ће обући црвено-бели дрес. Протекле сезоне наступао је за РК Нови Пазар.

Стефан је рођен 4.октобра 1996. године у Чачку, игра на позицији пивотмена, висок је 192цм, и тренирао је у млађим категоријама ОРК Младост из родног града пре доласка у Црвену звезду.

За Црвену звезду је дебитовао у сезони 2013/14, када је екипа стигла до финала Купа и била конкурент за титулу шампиона. Након одласка са Маракане три године је наступао са великим успехом за Динамо из Панчева. Са Динамом је био вицешампион Србије а играо је и у СЕХА лиги и у квалификацијама за ЕХФ куп. У завршеној сезони је уз Јанка Гемаљевића био један од стубова историјског успеха Пазараца, а сада ће заједно носити Звездин дрес.

Стефан Шапоњић ће се новим саиграчима заједно са Јанком Гемаљевићем и Богданом Утвићем придружити на почетку припрема за нову сезону. Тренер Ненад Перуничић и спортски директор Огњен Кајганић вредно раде на формирању тима за предстојеће изазове.

О свим даљим потезима клуб ће обавештавати јавност искључиво на клупском сајту и на друштвеним платформама СД Црвена звезда.

Претходни текстЗвездини клинци до пехара на Новом Београду
Следећи текстЖандер пето појачање