Завршена прва недеља Звездиног кампа у Београду

41

Данас је завршена прва недеља Звездиног кампа у Београду, а украс шестодневног дружења представљала је свечана додела диплома и ревијална утакмица.

После недељу дана узбудљивог, занимљивог и пре свега едукативни дружења на теренима иза југа Маракане, полазници кампа и тренери сумирали су утиске.

Као што само име каже „Оствари своје снове – буди Звездина звезда“ свих 68 учесника је у Лутице богдана дошло са великим сновима. Наши тренери дали су све од себе да им на путу до њиховог остварења и помогну.

Много тога су будући асови научили на теренима, прегршт савета који ће им значити у будућности, а без дилеме су, после свакодневног рада са најбољим Звездиним тренерима постали и бољи људи.

Осим тренинга који су били креирани по принципу рада Звездине школе у нашем кампу малишани су имали и много едукативног садржаја. У тури по Београду научили су нешто о знамејитостима главног града, обишли су Звездин музеј, у којем чувамо трофеје каквим ретко који клуб на свету може да се похвали.

Будуће фудбалске звезде су наши првотимци Дејан Мелег и Стефан Хајдин, од којих су добили драгоцене савете, а наши мали будући фудбалери имали су прилику да виде и како изгледа свлачионица првог тима, место где се надамо да ћемо их поново видети.

И оно најважније, на Звездином кампу су се родила пријатељства која ће сигурни смо, трајати до краја живота.

Камп је протекао идеално. Високо смо подигли лествицу како радом на терену тако и пропратним активностима и ускловима који су обезбеђени полазницима. Захвалност дугујем руководству Звездине школе Драгану Младеновићу, Николи Јелићу, Владимиру Цвјетићанину, као и тренерима, Марку Неђићу, Николи Митићу, Милораду Вилотићу, Ивану Гајићу и Стефану Радуловићу. Такође и свим волонтерима и људима задуженим за организацију – рекао је Данило Тешић, тренер у Звездиној школи задужен за реализацију тренажних активности на кампу.

Сви учесници су као успомену добили диплому и чланску карту Црвене звезде, а за ајбољег полазника проглашен је Новак Прибановић, члан најмлађе групе.

Друга смена Звездиног кампа у Београду почеће већ у понедељак и трајаће до наредне суботе.

Претходни текстТркачко уигравање пред сусрет са Зенитом
Следећи текстИн Мемориам – Борислав Бора Џаковић (1947-2019)