Бојан Поповић званично први играч КМФ Црвена звезда

261

КМФ Црвена звезда је данас озваничио сарадњу са првим играчем. Црвено-бели дрес на две године задужио је Бојан Поповић.

Велика је част потписати за клуб као што је Црвена звезда, остварио сам један од дечачких снова. Надам се да ћу играма допринети да стигнемо до титуле државног првака већ у премијерној сезони. Носити црвено-бели дрес је част, али и обавеза па са прегршт мотива ишчекујем прве утакмице – рекао је Поповић који је у претходносј сезони носио дрес Српске.

Први потпис у најмлађем клубу СД Црвена звезда обрадовао је стратега црвено-белих Милоша Аливодића.

Веома ми је драго што је Бојан постао део новог пројекта. Ради се о играчу који је са нама од почетка, из периода КМФ Српске. Ради се о играчу офанзивних карактеристика, препознатљивом по брзини и дриблингу. До сад се бавио и фудбалом, а од ове сезоне, кад се посвети футсалу у потпуности, очекујем да пружи још више. Волео бих да остави дубљи траг у Звездином дресу – изјавио је Аливодић.

Председник црвено-белих, Немања Берић такође је изразио највиша очекивања, како од Поповића тако и од целог тима Црвене звезде.

Долетела је прва ласта у црвено-бело гнездо. Од Бојана се очекује да буде један од носилаца нашег тима и предводник на путу до шампиоске круне. Надам се да ће играма оправдати очекивања. У преговорима смо са још 3-4 играча чијим бисмо ангажманом употпунили играчки кадар, али не бих говорио о именима док се посао не оконча – рекао је Берић.

Претходни текстЗвездине легенде посетиле Србе на Косову и Метохији
Следећи текстДерик Браун у Црвеној звезди!