За гол више на претпоследњем тренингу на Златибору

36

Прва фаза припрема на Златибору приводи се крају. Изабраници Владана Милојевића одрадили су данас претпоследњи тренинг на српској планини.

Читав тренинг био је посвећен раду са лоптом, тако да је мноштво публике која се окупила на трибинама уживало у мноштву голова.

Уводни минути тренинга били су резервисани за загревање, а одмах потом истрчаних кругова прешло се на шеву. Овај део тренинга, који фудбалери највише воле јер изазива и много смеха, овог пута имао је измењена правила. Фудбалери су били подељени у три групе, а двојац који не успе да „украде“ лопту после осам везаних пасова имао је задатак да пређе у следећу групу. Посебну пажњу изазвао је пар Милојевић-Милијаш, који су се неколико пута нашли у средини и борили се за сваку лопту.

На другом делу терена голмани су радили у свом ритму. Под надзором Душана Гашића чувари мреже су увежбавали своје сигурне руке. Као и увек мноштво реквизита и занимљивих вежби били су на програму.

Завршница тренинга донела је уживање за све. Зелени су против црвених, уз присуство џокер, одиграли узбудљиву партију на скраћеном терену. Овај окршај обиловао је атрактивним головима који су у много наврата изазвали аплауз и одушевљење присутне публике. Бен је предњачио са ефикасним ударцима, а пратили су га и Марин, Боаћи и Хајдин.

Наше фудбалере сутра у преподневним часовима очекује тренинг и повратак за Београд.

Претходни текстЗвездини пионири у хуманој мисији
Следећи текстВулић: Спремни за наредну фазу припрема